مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

814
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

850
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینه ی نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبه خودی

صفحات

 صفحه شروع 255 | صفحه پایان 268

چکیده

نانوامولسیون ها به خاطر خصوصیات منحصربه فرد کاربردی خود, در غنی سازی بسیاری از ترکیبات آب گریز در نوشیدنی های بر پایه ی آبی مفید هستند. در این پژوهش نانوامولسیون های حاوی ویتامین A و D با به کارگیری سورفاکتانت های غیریونی مختلف؛ (تویین 60, 80 و تویین 85) و روغن های ذرت و میگلیول 812؛ نسبت های مختلف ویتامین A و D (2: 1, 1: 1 و 1: 2), نسبت های مختلف سورفاکتانت فاز آبی در سیستم (SER) به روش تشکیل خودبه خودی تولید و آزمون های تعیین اندازه و توزیع اندازه ی قطره ها, پتانسیل زتا, مورفولوژی, خصوصیات رئولوژیکی, کدورت و پایداری آنها طی 90 روز نگهداری انجام گرفت. تجزیه ی واریانس داده های پراکنش نور لیزر کمترین اندازه ی ذرات را مربوط به فرمولاسیون با SER 17/5 درصد و با استفاده از تویین 80 در میگلیول 812 (حاوی 5 درصد ویتامین A و D) نشان داد که برابر 81 نانومتر و پتانسیل زتای 27/9-بود. این فرمولاسیون بهینه در طی مدت زمان نگهداری (3 ماه) در دمای 23 درجه ی سانتی گراد پایدار ماند. تصاویر میکروسکوپ الکترونی نیز تأییدی بر نتایج به دست آمده از اندازه گیری اندازه ی قطره ها توسط دستگاه اندازه گیری ذرات در مقیاس نانو بود. بررسی رفتار رئولوژیکی نانوامولسیون بهینه نیز حاکی از رفتار نیوتنی و وابسته نبودن ویسکوزیته ی نانوامولسیون به سرعت برشی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پزشکی نجف آبادی، اکرم، هاشمی، فاطمه السادات، مرندی، افرا، قره داغی، خدیجه، و جلالی، سیدحسین. (1397). عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینه ی نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبه خودی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 255-268. SID. https://sid.ir/paper/234044/fa

    Vancouver: کپی

    پزشکی نجف آبادی اکرم، هاشمی فاطمه السادات، مرندی افرا، قره داغی خدیجه، جلالی سیدحسین. عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینه ی نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبه خودی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):255-268. Available from: https://sid.ir/paper/234044/fa

    IEEE: کپی

    اکرم پزشکی نجف آبادی، فاطمه السادات هاشمی، افرا مرندی، خدیجه قره داغی، و سیدحسین جلالی، “عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینه ی نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبه خودی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 255–268، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234044/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button