APA:
کپیپزشکی نجف آبادی، اکرم، هاشمی، فاطمه السادات، مرندی، افرا، قره داغی، خدیجه، و جلالی، سیدحسین. (1397). عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینه ی نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبه خودی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 255-268. SID. https://sid.ir/paper/234044/fa
Vancouver:
کپیپزشکی نجف آبادی اکرم، هاشمی فاطمه السادات، مرندی افرا، قره داغی خدیجه، جلالی سیدحسین. عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینه ی نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبه خودی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):255-268. Available from: https://sid.ir/paper/234044/fa
IEEE:
کپیاکرم پزشکی نجف آبادی، فاطمه السادات هاشمی، افرا مرندی، خدیجه قره داغی، و سیدحسین جلالی، “عوامل مؤثر بر تولید و پایداری فرمولاسیون بهینه ی نانوامولسیون حاوی ترکیب ویتامین A و D به روش تشکیل خودبه خودی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 255–268، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234044/fa