APA:
کپیرفعتی نیا، آتنا، و رومیانی، لاله. (1397). اثر آنزیم, زمان و دما بر برخی ویژگی های پروتئین هیدرولیز شده ی امعاواحشا کپور علف خوار. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 269-280. SID. https://sid.ir/paper/234048/fa
Vancouver:
کپیرفعتی نیا آتنا، رومیانی لاله. اثر آنزیم, زمان و دما بر برخی ویژگی های پروتئین هیدرولیز شده ی امعاواحشا کپور علف خوار. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):269-280. Available from: https://sid.ir/paper/234048/fa
IEEE:
کپیآتنا رفعتی نیا، و لاله رومیانی، “اثر آنزیم, زمان و دما بر برخی ویژگی های پروتئین هیدرولیز شده ی امعاواحشا کپور علف خوار،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 269–280، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234048/fa