مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,122
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

607
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنزیم، زمان و دما بر برخی ویژگی های پروتئین هیدرولیز شده ی امعاواحشا کپور علف خوار

صفحات

 صفحه شروع 269 | صفحه پایان 280

چکیده

 هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر آنزیم, زمان و دما بر ویژگی های پروتئین هیدرولیزشده ی امعاواحشا کپور علف خوار (Ctenopharyngodon idella) بود. دو شاخص راندمان بازیافت و درجه ی هیدرولیز پروتئین های حاصله و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی در سه زمان 15, 30 و 60 دقیقه و سه دمای 35, 45 و 55 درجه ی سانتی گراد و بین سه آنزیم آلکالاز, فلاورزایم و پپسین مورد مقایسه قرار گرفت. برای تمام آنزیم های مورد استفاده با افزایش زمان و دمای هیدرولیز میزان بازیافت پروتئینی, درجه ی هیدرولیز و فعالیت آنتی اکسیدانی افزایش یافت و بیشترین مقدار این دو شاخص برای هر سه آنزیم در دمای 55 درجه ی سانتی گراد و در زمان 60 دقیقه و کمترین آنها نیز در دمای 35 درجه ی سانتی گراد و در زمان 15 دقیقه مشاهده گردید. در بین 3 آنزیم مورد بررسی, آلکالاز در شرایط دمایی یکسان و در زمان های مختلف نسبت به آنزیم های پپسین و فلاورزایم دارای بازیافت پروتئینی و درجه ی هیدرولیز و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری بود. آنزیم آلکالاز بیشترین بازیافت پروتئینی, درجه ی هیدرولیز و فعالیت آنتی اکسیدانی را در دمای 55 درجه ی سانتی گراد و زمان 60 دقیقه (0/11± 54/52 درصد) و کمترین مقدار این پارامترها را نیز در درجه حرارت 35 درجه ی سانتی گراد و در زمان 15 دقیقه نشان داد. باتوجه به راندمان بازیافت, درجه ی هیدرولیز و فعالیت آنتی اکسیدانی, آنزیم آلکالاز کارایی بالایی جهت تولید پروتئین هیدرولیزشده از ضایعات ماهی کپور علف خوار داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رفعتی نیا، آتنا، و رومیانی، لاله. (1397). اثر آنزیم, زمان و دما بر برخی ویژگی های پروتئین هیدرولیز شده ی امعاواحشا کپور علف خوار. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 269-280. SID. https://sid.ir/paper/234048/fa

    Vancouver: کپی

    رفعتی نیا آتنا، رومیانی لاله. اثر آنزیم, زمان و دما بر برخی ویژگی های پروتئین هیدرولیز شده ی امعاواحشا کپور علف خوار. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):269-280. Available from: https://sid.ir/paper/234048/fa

    IEEE: کپی

    آتنا رفعتی نیا، و لاله رومیانی، “اثر آنزیم, زمان و دما بر برخی ویژگی های پروتئین هیدرولیز شده ی امعاواحشا کپور علف خوار،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 269–280، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234048/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا