APA:
کپیترابی، فرشته، جوینده، حسین، نوشاد، محمد، و برزگر، حسن. (1398). مدل سازی و بهینه یابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالوده ی سین بیوتیک حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی, محلول پودر آب پنیر و اینولین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(2 )، 137-150. SID. https://sid.ir/paper/234062/fa
Vancouver:
کپیترابی فرشته، جوینده حسین، نوشاد محمد، برزگر حسن. مدل سازی و بهینه یابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالوده ی سین بیوتیک حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی, محلول پودر آب پنیر و اینولین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(2 ):137-150. Available from: https://sid.ir/paper/234062/fa
IEEE:
کپیفرشته ترابی، حسین جوینده، محمد نوشاد، و حسن برزگر، “مدل سازی و بهینه یابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فراپالوده ی سین بیوتیک حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی, محلول پودر آب پنیر و اینولین،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 137–150، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234062/fa