APA:
کپیغریبی تهرانی، مهرانوش، آذرژوه، الهام، الهامی راد، امیرحسین، شرایعی، پروین، پدرام نیا، احمد، و یزدان فر، هدیه. (1398). بهینه سازی اﺳ ﺘ ﺨ ﺮ اج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑ ﻪ ﮐ ﻤ ﮏ فرایند ﻧ ﻔ ﻮ ذ ﺧ ﺸ ﮏ ﻣ ﺎ ﯾ ﮑ ﺮ ووﯾ ﻮ و ﮔ ﺮ اﻧ ﺶ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3 )، 297-314. SID. https://sid.ir/paper/234064/fa
Vancouver:
کپیغریبی تهرانی مهرانوش، آذرژوه الهام، الهامی راد امیرحسین، شرایعی پروین، پدرام نیا احمد، یزدان فر هدیه. بهینه سازی اﺳ ﺘ ﺨ ﺮ اج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑ ﻪ ﮐ ﻤ ﮏ فرایند ﻧ ﻔ ﻮ ذ ﺧ ﺸ ﮏ ﻣ ﺎ ﯾ ﮑ ﺮ ووﯾ ﻮ و ﮔ ﺮ اﻧ ﺶ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(3 ):297-314. Available from: https://sid.ir/paper/234064/fa
IEEE:
کپیمهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی، احمد پدرام نیا، و هدیه یزدان فر، “بهینه سازی اﺳ ﺘ ﺨ ﺮ اج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑ ﻪ ﮐ ﻤ ﮏ فرایند ﻧ ﻔ ﻮ ذ ﺧ ﺸ ﮏ ﻣ ﺎ ﯾ ﮑ ﺮ ووﯾ ﻮ و ﮔ ﺮ اﻧ ﺶ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 297–314، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234064/fa