APA:
کپیدهقان، محبوبه، و مهرزاد، جمشید. (1398). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی چند نوع عسل و مقایسه ی اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3 )، 269-284. SID. https://sid.ir/paper/234068/fa
Vancouver:
کپیدهقان محبوبه، مهرزاد جمشید. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی چند نوع عسل و مقایسه ی اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(3 ):269-284. Available from: https://sid.ir/paper/234068/fa
IEEE:
کپیمحبوبه دهقان، و جمشید مهرزاد، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی چند نوع عسل و مقایسه ی اثر ضدمیکروبی آنها بر اسینتوباکتر بومانی و انتروکوکوس فکالیس،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 269–284، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234068/fa