مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

694
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین منشأ گیاهی عسل های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ، شوری، مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش های کمومتریکس

صفحات

 صفحه شروع 409 | صفحه پایان 418

چکیده

 در حال حاضر اصالت سنجی در مواد غذایی یک چالش مهم در بازاریابی و تولید آن می باشد. هدف از این مطالعه تقسیم بندی انواع عسل (آویشن, اقاقیا, گشنیز, زرشک, عناب, یونجه و هندبید) با منشأ گیاهی متفاوت براساس خصوصیات رنگ, شوری, مقاومت الکتریکی و مواد جامد محلول تام (TDS) می باشد. برای تقسیم بندی عسل های تک گل از روش های کمومتریکس تحلیل مؤلفه ی اصلی (PCA), آنالیز تشخیصی خطی (LDA) و آنالیز خوشه ای (CA) استفاده گردید. نتایج نشان داد دو مؤلفه ی اصلی PC1 و PC2, 77. 69 درصد از کل واریانس را شامل می شوند. همچنین در بررسی صورت گرفته با متد LDA نشان داد که این روش توانایی تقسیم بندی عسل های مختلف با صحت 75 درصد را دارد. ازطرف دیگر متد CA در فاصله ی اقلیدسی 85/58 عسل ها در 7 گروه قرار گرفتند که عسل های آویشن, زرشک, اقاقیا, عناب و گشنیز تقریباً در گروه مجزا بودند و عسل های هندبید و یونجه در بین گروه ها پراکنده بودند. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، احسان، بیگ بابایی، عادل، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1397). تعیین منشأ گیاهی عسل های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ, شوری, مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش های کمومتریکس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(4 )، 409-418. SID. https://sid.ir/paper/234074/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری احسان، بیگ بابایی عادل، شهیدی نوقابی مصطفی. تعیین منشأ گیاهی عسل های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ, شوری, مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش های کمومتریکس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(4 ):409-418. Available from: https://sid.ir/paper/234074/fa

    IEEE: کپی

    احسان اکبری، عادل بیگ بابایی، و مصطفی شهیدی نوقابی، “تعیین منشأ گیاهی عسل های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ, شوری, مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش های کمومتریکس،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 409–418، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234074/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button