APA:
کپیاکبری، احسان، بیگ بابایی، عادل، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1397). تعیین منشأ گیاهی عسل های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ, شوری, مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش های کمومتریکس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(4 )، 409-418. SID. https://sid.ir/paper/234074/fa
Vancouver:
کپیاکبری احسان، بیگ بابایی عادل، شهیدی نوقابی مصطفی. تعیین منشأ گیاهی عسل های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ, شوری, مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش های کمومتریکس. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(4 ):409-418. Available from: https://sid.ir/paper/234074/fa
IEEE:
کپیاحسان اکبری، عادل بیگ بابایی، و مصطفی شهیدی نوقابی، “تعیین منشأ گیاهی عسل های رایج استان خراسان رضوی براساس خصوصیات رنگ, شوری, مقاومت الکتریکی و مواد جامد تام با استفاده از روش های کمومتریکس،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 409–418، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234074/fa