APA:
کپیغضنفری، معصومه، مطلبی، عباسعلی، حسینی، هدایت، و رکنی، نوردهر. (1399). صحه گذاری میزان کمی گوشت قرمز ادعا شده در برچسب انواع کباب لقمه صنعتی با استفاده از آنالیز داده های طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز با روش های کمومتریکس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(2 )، 95-100. SID. https://sid.ir/paper/372738/fa
Vancouver:
کپیغضنفری معصومه، مطلبی عباسعلی، حسینی هدایت، رکنی نوردهر. صحه گذاری میزان کمی گوشت قرمز ادعا شده در برچسب انواع کباب لقمه صنعتی با استفاده از آنالیز داده های طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز با روش های کمومتریکس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(2 ):95-100. Available from: https://sid.ir/paper/372738/fa
IEEE:
کپیمعصومه غضنفری، عباسعلی مطلبی، هدایت حسینی، و نوردهر رکنی، “صحه گذاری میزان کمی گوشت قرمز ادعا شده در برچسب انواع کباب لقمه صنعتی با استفاده از آنالیز داده های طیف سنجی تبدیل فوریه مادون قرمز با روش های کمومتریکس،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 ، pp. 95–100، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372738/fa