مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر ضخامت پلی اتیلن، ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 377 | صفحه پایان 392

چکیده

 در این پژوهش, تأثیر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت و طول عمر توت فرنگی موردبررسی قرار گرفت. برای بسته بندی توت فرنگی ها از سه ترکیب گازی (هوا, ترکیب گازی اول: 75 درصد نیتروژن + 15 درصد دی اکسیدکربن + 10 درصد اکسیژن و ترکیب گازی دوم: 75 درصد نیتروژن + 10 درصد دی اکسیدکربن + 15 درصد اکسیژن), کیسه های پلی اتیلن در سه ضخامت 30, 50 و 90 میکرون و دو دمای نگهداری 1± 4 و 1± 8 درجه ی سانتی گراد استفاده شد. تأثیر تیمارهای یادشده در قالب طرح کاملاً تصادفی با آزمایش فاکتوریل در سه تکرار بر پارامترهای درصد کاهش وزن, سفتی بافت, مواد جامد محلول, اسیدیته ی قابل تیتراسیون و pH در توت فرنگی در پایان روز 20ام از زمان نگهداری بررسی شد. نتایج آنالیز واریانس نشان داد که تأثیر ترکیب گازی و دما بر تمامی فاکتورهای مورد اشاره در سطح 1 درصد معنی دار است, ولی اثر ضخامت پوشش پلی اتیلن فقط بر درصد کاهش وزن, مقدار مواد جامد محلول و اسیدیته ی قابل تیتر در سطح 1 درصد معنی دار بود. در بین دو دمایی که آزمایش در آن دامنه صورت گرفت, دمای 4 درجه ی سانتی گراد به دلیل کاهش تنفس, تبخیر و تعرق در حفظ خصوصیات کمی و کیفی توت فرنگی بهتر از دمای 8 درجه ی سانتی گراد عمل کرد. پوشش پلی اتیلن در ضخامت 90 میکرون به دلیل نفوذپذیری کم و حفظ رطوبت اطراف محصول درون بسته خصوصیات کیفی و کمی محصول را بهتر حفظ نمود. ترکیب گازی اول به دلیل داشتن CO2 بیشتر و کاهش تنفس برای حفظ خصوصیات کیفی و کمی توت فرنگی مناسب تر است. درنتیجه توت فرنگی هایی که در پوشش پلی اتیلن با ضخامت 90 میکرون و ترکیب گازی اول در دمای 4 درجه ی سانتی گراد بسته بندی شدند بهترین کیفیت و بالاترین ماندگاری را داشتند. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خانکشی، لاله، طباطبایی کلور، رضا، و هاشمی، سیدجعفر. (1397). بررسی تأثیر ضخامت پلی اتیلن, ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(4 )، 377-392. SID. https://sid.ir/paper/234077/fa

    Vancouver: کپی

    خانکشی لاله، طباطبایی کلور رضا، هاشمی سیدجعفر. بررسی تأثیر ضخامت پلی اتیلن, ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(4 ):377-392. Available from: https://sid.ir/paper/234077/fa

    IEEE: کپی

    لاله خانکشی، رضا طباطبایی کلور، و سیدجعفر هاشمی، “بررسی تأثیر ضخامت پلی اتیلن, ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 377–392، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234077/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button