APA:
کپیخانکشی، لاله، طباطبایی کلور، رضا، و هاشمی، سیدجعفر. (1397). بررسی تأثیر ضخامت پلی اتیلن, ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(4 )، 377-392. SID. https://sid.ir/paper/234077/fa
Vancouver:
کپیخانکشی لاله، طباطبایی کلور رضا، هاشمی سیدجعفر. بررسی تأثیر ضخامت پلی اتیلن, ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(4 ):377-392. Available from: https://sid.ir/paper/234077/fa
IEEE:
کپیلاله خانکشی، رضا طباطبایی کلور، و سیدجعفر هاشمی، “بررسی تأثیر ضخامت پلی اتیلن, ترکیب گازی و دما بر زمان ماندگاری و کیفیت توت فرنگی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 377–392، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234077/fa