مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,985
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

606
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

توسعه دو روش بسته بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 26

چکیده

 مقدمه: کاربرد راهکارهای جدید در بسته بندی به منظور حفظ خصوصیات کیفی و افزایش طول مدت نگهداری میوه های باارزشی همچون توت فرنگی مورد توجه محققین بوده است.مواد و روش ها: تاثیر استفاده از دو نوع بسته بندی مختلف توت فرنگی شامل (بسته بندی همزمان اتمسفر اصلاح شده به همراه نانو ذرات نقره و بسته بندی با نانو ذرات نقره) بر روی توت فرنگی مورد ارزیابی قرار گرفت. ارزیابی خصوصیات کیفی توت فرنگی هر چهار روز یکبار و در مدت 16 روز انجام شد. شاخص های اندازه گیری شامل افت وزن, مواد جامد محلول, اسیدیته, pH, سفتی بافت, میزان رنگ و تغییرات درصد گاز اکسیژن و دی اکسید کربن بود.یافته ها: هر دو نوع بسته بندی مورد مطالعه طول مدت نگهداری توت فرنگی را نسبت به نمونه شاهد افزایش می دهد و بر شاخص های کیفی تاثیر مثبت داشته است. به طوری که افزایش سفتی بافت, کاهش وزن و درصد فساد مشاهده گردید. نمونه های مورد نظر از شاخص های حسی بهتری نسبت به نمونه شاهد برخوردار شدند.نتیجه گیری: نتایج تجربی به دست آمده نشان داد که, تاثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده همرا ه با نانو ذرات نقره در مقایسه با نمونه شاهد در طول مدت نگهداری بیشتر بوده است به طوری که ماندگاری توت فرنگی از 4 روز به 16 روز افزایش یافت. این نوع بسته بندی توانایی بیشتری جهت حفظ خصوصیات کیفی توت فرنگی را دارا می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احسانی، نگین، شهریاری، شهلا، و فامیل مومن، رضا. (1396). توسعه دو روش بسته بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی. علوم غذایی و تغذیه، 15(1 (پیاپی 57) )، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/143177/fa

    Vancouver: کپی

    احسانی نگین، شهریاری شهلا، فامیل مومن رضا. توسعه دو روش بسته بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛15(1 (پیاپی 57) ):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/143177/fa

    IEEE: کپی

    نگین احسانی، شهلا شهریاری، و رضا فامیل مومن، “توسعه دو روش بسته بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 1 (پیاپی 57) ، pp. 15–26، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143177/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button