APA:
کپیاحسانی، نگین، شهریاری، شهلا، و فامیل مومن، رضا. (1396). توسعه دو روش بسته بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی. علوم غذایی و تغذیه، 15(1 (پیاپی 57) )، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/143177/fa
Vancouver:
کپیاحسانی نگین، شهریاری شهلا، فامیل مومن رضا. توسعه دو روش بسته بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛15(1 (پیاپی 57) ):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/143177/fa
IEEE:
کپینگین احسانی، شهلا شهریاری، و رضا فامیل مومن، “توسعه دو روش بسته بندی بر پایه نانو ذرات نقره برای افزایش ماندگاری توت فرنگی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 1 (پیاپی 57) ، pp. 15–26، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143177/fa