مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

626
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر افزودن پروتئین های کازئین و زئین به رژیم غذایی بر برخی از شاخص های تغذیه ای و ایمنی شناختی (Ephestia kuehniella Zeller (Lep.: Pyralidae

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 39

چکیده

 تخم ها و لاروهای شب پره آرد Ephestia kuehniella Zeller (Lep.: Pyralidae) , به طور وسیع در برنامه های کنترل بیولوژیک به منظور پرورش پارازیتوئیدها و شکارگرها مورد استفاده قرار می گیرند. در این پژوهش, واکنش های تغذیه ای و فعالیت آنزیم های گوارشی لاروهای سن چهارم همراه با برخی پارامترهای ایمنی شناسی E. kuehniella روی رژیم غذایی حاوی پروتئین های کازئین و زئین در شرایط آزمایشگاهی بررسی شدند. لاروهای سن چهارم پرورش یافته روی رژیم غذایی حاوی پروتئین کازئین بیش ترین مقدار نرخ مصرف نسبی (5.9±0.2) و شاخص رشد نسبی (11.3±0.3) را دارا بودند. بیش ترین و کم ترین فعالیت لیپاز, تریپسین, الاستاز, کربوکسی پپتیداز و آمینو پپتیداز به ترتیب در لاروهای تغذیه کرده از پروتئین های کازئین و زئین بود. در بحث ایمنی شناسی تزریق توئین و Beauveria bassiana (Balsamo) Vuillemin در تیمار با پروتئین کازئین باعث افزایش معنی دار تعداد کل سلول های خونی و تعداد گرانولوسیت ها و پلاسماتوسیت ها شد. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که ماهیت پروتئین موجود در رژیم غذایی اثرات متفاوتی بر سازوکار فیزیولوژی تغذیه و هم چنین پاسخ ایمنی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، مریم، جلالی سندی، جلال، و زیبایی، آرش. (1397). تاثیر افزودن پروتئین های کازئین و زئین به رژیم غذایی بر برخی از شاخص های تغذیه ای و ایمنی شناختی (Ephestia kuehniella Zeller (Lep.: Pyralidae. تحقیقات آفات گیاهی، 8(2 )، 25-39. SID. https://sid.ir/paper/234998/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی مریم، جلالی سندی جلال، زیبایی آرش. تاثیر افزودن پروتئین های کازئین و زئین به رژیم غذایی بر برخی از شاخص های تغذیه ای و ایمنی شناختی (Ephestia kuehniella Zeller (Lep.: Pyralidae. تحقیقات آفات گیاهی[Internet]. 1397؛8(2 ):25-39. Available from: https://sid.ir/paper/234998/fa

    IEEE: کپی

    مریم قاسمی، جلال جلالی سندی، و آرش زیبایی، “تاثیر افزودن پروتئین های کازئین و زئین به رژیم غذایی بر برخی از شاخص های تغذیه ای و ایمنی شناختی (Ephestia kuehniella Zeller (Lep.: Pyralidae،” تحقیقات آفات گیاهی، vol. 8، no. 2 ، pp. 25–39، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234998/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button