مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,368
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

524
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کنجاله سویای فرایند شده با زایلوز بر عملکرد گاوهای شیری در اوایل دوره شیردهی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 38

چکیده

 تعداد 8 راس گاو هلشتاین (4 راس زایش اول و 4 راس زایش سوم) در یک طرح مربع لاتین 4×4 با 4 دوره آزمایشی 21 روزه به منظور تعیین ارزش کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز به عنوان مکمل پروتئین غیرقابل تجزیه در جیره های بر اساس جو برای گاوهای شیری استفاده شدند. جیره ها حاوی صفر, 4.5, 9 و 13.7 درصد کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز بودند. تولید شیر, شیر تصحیح شده بر اساس 4 درصد چربی, انرژی شیر, مقدار چربی, پروتئین, لاکتوز, مواد جامد بدون چربی و کل مواد جامد شیر توسط تغذیه کنجاله سویا فراینده شده با زایلوز افزایش یافت. درصد چربی, پروتئین, لاکتوز, مواد جامد بدون چربی و کل مواد جامد شیر در بین تیمارها تفاوت معنی داری نداشت. مصرف ماده خشک, پروتئین خام و انرژی, گلوکز, آلبومین و کل پروتئین خون و pH شکمبه, مدفوع و ادرار و تغییرات وزن بدن تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت. بازده خوراک, پروتئین خام و انرژی توسط تیمارها به وسیله جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز بهبود یافت (0.05>P) اما تحت تاثیر تعداد زایش قرار نگرفت. افزایش نسبت کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز در جیره ها, نیتروژن اوره ای خون را کاهش داد. نتایج این آزمایش نشان داد افزایش نسبت کنجاله سویا فرایند شده با زایلوز در جیره های بر اساس جو توان تولید شیر گاوهای شیری را در اوایل دوره شیردهی افزایش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جهانی مقدم، مقداد، امانلو، حمید، فرد، فرهاد، نوشری، علیرضا، و حسین یزدی، مهدی. (1391). اثر کنجاله سویای فرایند شده با زایلوز بر عملکرد گاوهای شیری در اوایل دوره شیردهی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(3)، 27-38. SID. https://sid.ir/paper/237208/fa

    Vancouver: کپی

    جهانی مقدم مقداد، امانلو حمید، فرد فرهاد، نوشری علیرضا، حسین یزدی مهدی. اثر کنجاله سویای فرایند شده با زایلوز بر عملکرد گاوهای شیری در اوایل دوره شیردهی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(3):27-38. Available from: https://sid.ir/paper/237208/fa

    IEEE: کپی

    مقداد جهانی مقدم، حمید امانلو، فرهاد فرد، علیرضا نوشری، و مهدی حسین یزدی، “اثر کنجاله سویای فرایند شده با زایلوز بر عملکرد گاوهای شیری در اوایل دوره شیردهی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 3، pp. 27–38، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237208/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button