مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,290
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

883
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید زیستی نانوذرات نقره با استفاده از قارچ Aspergillus flavus و بررسی برخی عوامل موثر بر آن

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 94

چکیده

 مقدمه: قارچ ها, منابع آنزیمی برای کاتالیز واکنش های ویژه ای هستند که به ساخت نانوذرات غیرآلی منجر می شوند و استفاده از قارچ ها در حال توسعه است. قارچ LinkAspergillus flavus پتانسیل زیادی برای سنتز خارج سلولی نانوذرات نقره دارد و به علت رشد سریعی که این قارچ در محیط ساده دارد, استفاده از آن در مقایسه با سایر روش ها بسیار ارزان است. مواد و روش ها: تولید نانوذرات نقره با افزودن نیترات نقره 1 میلی مولار به عصاره سلولی قارچ A. flavus انجام شد. وجود نانوذرات به طور چشمی و با توجه به تغییر رنگ عصاره و طیف سنجی نور فرابنفش- مرئی تایید شد. بررسی های بیشتر با روش های XRD, FTIR و TEM انجام شدند. پایداری نانوذرات بیوسنتز شده و اثر محیط کشت و غلظت نیترات نقره روی تولید نانوذرات نیز بررسی شد. نتایج: رنگ عصاره سلولی قارچ از بیرنگ به قهوه ای تغییر یافت که تولید خارج سلولی نانوذرات نقره را نشان می دهد. داده های طیف سنجی, وجود پیک در 420 نانومتر را نشان دادند که ویژه نانوذرات نقره است. طیف حاصل از پراش اشعه ایکس نیز ماهیت کریستالی نانوذرات تولیدشده را نشان داد. بررسی شکل و اندازه نانوذرات با TEM مشخص کرد نانوذرات نقره تولید شده کروی شکل و پراکنده هستند و میانگین اندازه آنها 18.2 نانومتر است. نانوذرات نقره حاصل تا 11 ماه پایداری نشان دادند و تجزیه و تحلیل FTIR, حضور پروتئین ها را, عامل پایدارکننده ای نشان داد که نانوذرات نقره را احاطه می کند. محیط سیب زمینی دکستروز (PDB) کارایی زیادی در تولید نانوذرات نقره داشت و میزان بیوسنتز با افزایش غلظت نیترات نقره افزایش یافت. بحث و نتیجه گیری: نانوذرات حاصل در پژوهش حاضر علاوه بر ماهیت کریستالی, اندازه به نسبت کوچک و یکنواختی زیادی که داشتند به علت پوشش یافتن با پروتئین های ترشح شده از قارچ به شدت پایدار بودند. این میزان پایداری تاکنون گزارش نشده است و این امکان وجود دارد که روش یادشده به عنوان روشی زیست سازگار و سبز جایگزین روش های فیزیکی و شیمیایی معمول شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قبولی، افسانه، و میرزایی، سهیلا. (1397). تولید زیستی نانوذرات نقره با استفاده از قارچ Aspergillus flavus و بررسی برخی عوامل موثر بر آن. زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 7(27 )، 81-94. SID. https://sid.ir/paper/237404/fa

    Vancouver: کپی

    قبولی افسانه، میرزایی سهیلا. تولید زیستی نانوذرات نقره با استفاده از قارچ Aspergillus flavus و بررسی برخی عوامل موثر بر آن. زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1397؛7(27 ):81-94. Available from: https://sid.ir/paper/237404/fa

    IEEE: کپی

    افسانه قبولی، و سهیلا میرزایی، “تولید زیستی نانوذرات نقره با استفاده از قارچ Aspergillus flavus و بررسی برخی عوامل موثر بر آن،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 7، no. 27 ، pp. 81–94، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237404/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button