مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,234
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

903
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد کاملینا تحت رژیم های مختلف شوری آب در شرایط گلخانه

صفحات

 صفحه شروع 333 | صفحه پایان 347

چکیده

 یکی از مشکلات مناطق عمده کشور ما, شوری آب وخاک می باشد. کمبود منابع آبی سبب شده است تا استفاده از آب-های شور در کشاورزی و آبیاری فضای سبز و مصارف دیگر, به عنوان یکی از اهداف اصلی در نظر گرفته شود. به منظور مطالعه اثرات تنش شوری بر عملکرد دانه, روغن و پروتئین چهار لاین گیاه کاملینا, آزمایشی در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال 1396 اجرا شد. فاکتورها شامل 4 لاین (80, 115, 130, 131) کاملینا و 5 سطح شوری (6/0, 3, 6, 9 و 12 دسی زیمنس بر متر) و یک نمونه شاهد دیم بود. نتایج نشان داد که با افزایش شوری, عملکرد دانه و اجزای آن بطور معنی داری کاهش یافت, اما میان لاین های مختلف گیاه کاملینا تفاوت زیادی وجود نداشت. همچنین نتایج بدست آمده نشان داد که میزان عملکرد محصول در حالت دیم از میزان عملکرد در شوری 9 دسی زیمنس بر متر کمتر بوده اما از میزان عملکرد محصول در شوری 12 دسی زیمنس بر متر بیشتر می باشد. این نکته بیان گر این موضوع می باشد که در جاهایی که میانگین شوری آب آبیاری بیشتر از 9 دسی زیمنس می باشد کشت محصول به صورت دیم نسبت به آب شور اقتصادی تر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامیان، سیدمحسن، قمرنیا، هوشنگ، و کهریزی، دانیال. (1396). بررسی عملکرد کاملینا تحت رژیم های مختلف شوری آب در شرایط گلخانه. مدیریت آب و آبیاری، 7(2 )، 333-347. SID. https://sid.ir/paper/240047/fa

    Vancouver: کپی

    غلامیان سیدمحسن، قمرنیا هوشنگ، کهریزی دانیال. بررسی عملکرد کاملینا تحت رژیم های مختلف شوری آب در شرایط گلخانه. مدیریت آب و آبیاری[Internet]. 1396؛7(2 ):333-347. Available from: https://sid.ir/paper/240047/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحسن غلامیان، هوشنگ قمرنیا، و دانیال کهریزی، “بررسی عملکرد کاملینا تحت رژیم های مختلف شوری آب در شرایط گلخانه،” مدیریت آب و آبیاری، vol. 7، no. 2 ، pp. 333–347، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240047/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button