APA:
کپیموسوی نسب، سحرسادات، موسوی نسب، مرضیه، مصباحی، غلامرضا، جمالیان، جلال، و مقصودلو، یحیی. (1392). یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(2)، 1-17. SID. https://sid.ir/paper/240165/fa
Vancouver:
کپیموسوی نسب سحرسادات، موسوی نسب مرضیه، مصباحی غلامرضا، جمالیان جلال، مقصودلو یحیی. یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(2):1-17. Available from: https://sid.ir/paper/240165/fa
IEEE:
کپیسحرسادات موسوی نسب، مرضیه موسوی نسب، غلامرضا مصباحی، جلال جمالیان، و یحیی مقصودلو، “یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 1–17، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240165/fa