مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

902
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

786
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 17

چکیده

 در این پژوهش, فرآیند یخ پوشانی (لعاب دهی) میگوی منجمد به وسیله محلول کیتوزان به منظور محافظت از میگوی منجمد در برابر تغییرات نامطلوب شیمیایی و فیزیکی, انجام شد. آثار یخ پوشانی با محلول 2 درصد کیتوزان بر کیفیت میگوی کامل, میگوی خام و میگوی پخته شده (بدون سر, دم و پوسته) در مدت 6 ماه نگهداری در دمای 2±18- درجه سانتی گراد مورد بررسی واقع گردید و با نمونه های میگوی یخ پوشانی شده با آب, تیمار متابی سولفیت سدیم و شاهد مقایسه شد. میزان بازده پس از لعاب دهی, افت در اثر انجماد, میزان آبچک, میزان آبچک بعد از پخت, میزان آبچک پس از باز شدن یخ, عدد پراکسید و خصوصیات حسی (رنگ, بو, بافت و پذیرش کلی) نمونه های میگو در زمان صفر انجماد و پس از 6 ماه نگهداری به صورت منجمد, اندازه گیری و ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که فرآیند یخ پوشانی میگو با محلول 2 درصد کیتوزان به عنوان روشی موثر در حفاظت از میگوی منجمد عمل می کند و این فرآیند در مقایسه با یخ پوشانی با آب, تیمار متابی سولفیت سدیم و شاهد از تاثیر مطلوب تری بر خوردار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی نسب، سحرسادات، موسوی نسب، مرضیه، مصباحی، غلامرضا، جمالیان، جلال، و مقصودلو، یحیی. (1392). یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 5(2)، 1-17. SID. https://sid.ir/paper/240165/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی نسب سحرسادات، موسوی نسب مرضیه، مصباحی غلامرضا، جمالیان جلال، مقصودلو یحیی. یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1392؛5(2):1-17. Available from: https://sid.ir/paper/240165/fa

    IEEE: کپی

    سحرسادات موسوی نسب، مرضیه موسوی نسب، غلامرضا مصباحی، جلال جمالیان، و یحیی مقصودلو، “یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 5، no. 2، pp. 1–17، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240165/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button