مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,380
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

780
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 44

چکیده

 به منظور بررسی اثر گلبرگ زعفران بر خصوصیات کیفی گوشت ران, از 250 قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفیبا پنج تیمار و پنج تکرار در هر تیمار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (C), تیمار 2.5 گرم در کیلوگرم گلبرگ زعفران (Sp2.5) و تیمار 5 گرم در کیلوگرم گلبرگ زعفران (Sp5), تیمار 7.5 گرم در کیلوگرم گلبرگ زعفران (Sp7.5) و تیمار 10 گرم در کیلوگرم گلبرگ زعفران (Sp10) بود. در طول دوره پرورش جوجه ها بطور آزاد به آب و خوراک دسترسی داشتند. در انتهای دوره آزمایش (42 روزگی) از هر تکرار 2 قطعه پرنده انتخاب و کشتار شد. شاخص های کیفی گوشت ران شامل ظرفیت نگهداری آب, افت وزنی, رنگ گوشت (L*, a*, b*), اسیدیته و مالون دی آلدهید در سه بازه زمانی, یک, سه و پنج روز پس از کشتار و افت پخت, تست پانل (تردی, آبداری و طعم), ماده خشک, پروتئین و چربی گوشت ران در زمان کشتار اندازه-گیری شد. تفاوت معنی داری در ظرفیت نگهداری آب, افت وزنی, رنگ گوشت (L*, a*, b*), اسیدیته, افت پخت, ماده خشک, پروتئین و چربی گوشت ران بین تیمارها مشاهده نشد اما میزان مالون دی آلدهید در تیمار شاهد بطور معنی داری (p£0.05) بالاتر از سایر تیمارها بود. جوجه های تغذیه شده با جیره شاهد و Sp2.5 میزان تردی و آبداری کمتری را در گوشت ران در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند(p£0.05). نتایج نشان داد گلبرگ زعفران دارای اثر آنتی اکسیدانی می باشد و افزودن 2.5 گرم در کیلوگرم آن می تواند باعث بهبود کیفیت گوشت ران جوجه ها در زمان نگهداری در یخچال شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناقوس، مهدی، حسینی، سیدمحمد، و فرهنگ فر، سیدهمایون. (1396). اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتی. پژوهش های زعفران، 5(1)، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/240431/fa

    Vancouver: کپی

    ناقوس مهدی، حسینی سیدمحمد، فرهنگ فر سیدهمایون. اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتی. پژوهش های زعفران[Internet]. 1396؛5(1):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/240431/fa

    IEEE: کپی

    مهدی ناقوس، سیدمحمد حسینی، و سیدهمایون فرهنگ فر، “اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتی،” پژوهش های زعفران، vol. 5، no. 1، pp. 33–44، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240431/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button