APA:
کپیناقوس، مهدی، حسینی، سیدمحمد، و فرهنگ فر، سیدهمایون. (1396). اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتی. پژوهش های زعفران، 5(1)، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/240431/fa
Vancouver:
کپیناقوس مهدی، حسینی سیدمحمد، فرهنگ فر سیدهمایون. اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتی. پژوهش های زعفران[Internet]. 1396؛5(1):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/240431/fa
IEEE:
کپیمهدی ناقوس، سیدمحمد حسینی، و سیدهمایون فرهنگ فر، “اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه های گوشتی،” پژوهش های زعفران، vol. 5، no. 1، pp. 33–44، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240431/fa