مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

796
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

591
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر فرم فیزیکی خوراک و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 20 | صفحه پایان 29

چکیده

 آزمایشی به منظور بررسی اثرات فرم فیزیکی خوراک و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پریبیوتیک برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی انجام شد. تعداد 264 قطعه جوجه گوشتی سویه کاب 500 به صورت آزمایشات فاکتوریل 2×2×2 در قالب طرح های کاملاً تصادفی, با 24 واحد آزمایشی (8 تیمار با 3 تکرار و 11 قطعه در هر تکرار) استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل دو فرم خوراک (آردی و پلت), دو سطح پروبیوتیک (پری مالاک, صفر و 900 گرم/تن) و دو سطح پریبیوتیک (فرمکتو, صفر و 2 کیلوگرم/تن) بودند. نتایج آزمایش نشان داد که فرم پلت باعث افزایش مصرف خوراک, وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک شد (05/0>P). اثرات متقابل بین شکل خوراک و مکمل پروبیوتیک بر اضافه وزن هفته های چهارم و پنجم دوره پرورشی معنی دار بود (05/0>P), همچنین افزودن همزمان مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پریبیوتیک اثر معنی داری بر ضریب تبدیل غذایی در هفته های چهارم و پنجم پرورشی داشت (05/0>P). در خصوص ترکیبات لاشه, فقط وزن سنگدان تحت تأثیر شکل خوراک قرار گرفت (05/0>P) و مکمل های خوراکی اثر معنی داری بر ترکیبات لاشه نداشتند (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خدائی، حامد، مقصودلو، شهریار، قره باش، آشورمحمد، و تراز، زهرا. (1394). مطالعه اثر فرم فیزیکی خوراک و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 6(12 )، 20-29. SID. https://sid.ir/paper/241411/fa

    Vancouver: کپی

    خدائی حامد، مقصودلو شهریار، قره باش آشورمحمد، تراز زهرا. مطالعه اثر فرم فیزیکی خوراک و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1394؛6(12 ):20-29. Available from: https://sid.ir/paper/241411/fa

    IEEE: کپی

    حامد خدائی، شهریار مقصودلو، آشورمحمد قره باش، و زهرا تراز، “مطالعه اثر فرم فیزیکی خوراک و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پریبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 6، no. 12 ، pp. 20–29، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241411/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button