مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,598
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

761
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره گیاه آلوئه ورا بر روی فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی اسکار (Astronatus ocellatus)

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 66

کلیدواژه

ماهی اسکار (Astronatus ocellatus)Q2

چکیده

 تامین نیازهای تغذیه ای ماهیان یکی از ارکان مهم در موفقیت آمیز بودن روند پرورش و نگهداری ماهیان می باشد. بسیاری از جیره های غذایی مصنوعی مورد استفاده در آبزیان به علت مشکلاتی که در کیفیت اولیه مواد خام و یا تاثیرات مضر مراحل فرآوری غذا بر روی ترکیبات آن می گذارد تامین کننده نیازهای تغذیه ای ماهیان نمی باشد لذا استفاده از مکمل های غذایی در بسیاری موارد امری اجتناب ناپذیر است. ژل آلوئه ورا با داشتن ترکیبات مفیدی مانند هشت آمینو اسید ضروری, مونوساکارید و پلی ساکاریدها, ویتامین های C, B12, B6, B2, B1, A و E و مواد معدنی می توان به عنوان یک مکمل با ارزش و طبیعی در جیره غذایی آبزیان استفاده نمود. در این تحقیق اثر تجویز خوراکی عصاره خام گیاه آلوئه ورا در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) با میانگین وزنی 17.57±2.56 گرم مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور 54 عدد ماهی در سه تیمار هر کدام با 3 تکرار منظور گردید, در این تحقیق دو تیمار شامل غلظت های 2 و 5 درصد عصاره خام گیاه آلوئه ورا با خوراک سایز 0.8 میلی متر شرکت بیومار مخصوص ماهیان گوشتخوار مخلوط شده و ماهی ها به مدت 60 روز با این خوراک تغذیه گردیدند. تیمار شاهد با خوراک فاقد عصاره آلوئه ورا تغذیه شدند. نتایج مشخص کرد که تجویز میزان 5% عصاره گیاه آلوئه ورا باعث افزایش معنی داری در افزایش وزن, ضریب رشد ویژه و ضریب چاقی و کاهش ضریب تبدیل غذایی به نسبت تیمار حاوی 2% آلوئه ورا و تیمار شاهد می گردد (P>0.05). همچنین در هیچ کدام از تیمارهای آزمایشی تلفاتی مشاهده نگردید. البته لازم بذکر می باشد تیماری که حاوی دز 2% آلوئه ورا هم تاثیر گذار بود نسبت به تیمار شاهد ولی بطور کلی می توان عنوان نمود مناسب ترین غلظت آلوئه ورا در خوراک برای بهبود فاکتورهای رشد تیمار حاوی 5% آلوئه ورا می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سعیدی، محمدعلی، سلیمی، بهنام، محمودی، نوشین، و جلیلی، سحر. (1392). تاثیر عصاره گیاه آلوئه ورا بر روی فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی اسکار (Astronatus ocellatus). علوم تکثیر و آبزی پروری، 1(1)، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/241616/fa

    Vancouver: کپی

    سعیدی محمدعلی، سلیمی بهنام، محمودی نوشین، جلیلی سحر. تاثیر عصاره گیاه آلوئه ورا بر روی فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی اسکار (Astronatus ocellatus). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1392؛1(1):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/241616/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی سعیدی، بهنام سلیمی، نوشین محمودی، و سحر جلیلی، “تاثیر عصاره گیاه آلوئه ورا بر روی فاکتورهای رشد و بازماندگی ماهی اسکار (Astronatus ocellatus)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 1، no. 1، pp. 55–66، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241616/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button