مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

486
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

569
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره سیر (Allium sativum) بر بازماندگی، شاخص های رشد، خونی و ترکیب لاشه در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus)

صفحات

 صفحه شروع 161 | صفحه پایان 168

چکیده

 در این مطالعه به بررسی اثر عصاره سیر در میزان بازماندگی, رشد, ترکیب لاشه و شاخص های خونی ماهی اسکارAstronotus ocellatus پرداخته شده است. بدین منظور تعداد 300 قطعه ماهی اسکار (وزن اولیه 0/36± 8/37 گرم) در چهار تیمار توزیع شدند و هر تیمار با یک جیره خوراکی شامل بدون عصاره سیر, 0/5 %, 1/5 % و 2/5 % عصاره سیر تغذیه شد. طول دوره آزمایش 8 هفته بود و سپس نمونه برداری صورت گرفت و پارامترهای موردنظر براساس روش های استاندارد اندازه گیریگردید. براساس نتایج به دست آمده شاخص های رشد مانند افزایش وزن (%), SGR و FCR در ماهیان تغذیه شده با عصاره سیر بهبود یافت. پروتئین خام تنها در ماهیان تغذیه شده با 1/5 درصد عصاره سیر افزایش یافت در حالی که در همین تیمار لیپید خام کاهش یافت. هموگلوبین (Hb) و هماتوکریت (PCV) در تیمارهای تغذیه شده با عصاره سیر افزایش پیدا کرد و تعداد گلبول های قرمز (RBC) در تیمار 1/5 % افزایش معنی داری نسبت به دیگر تیمارها داشت. نتایج مطالعه بیانگر این است که عصاره سیر اثرات مفیدی بر بازماندگی, شاخص های رشد, ترکیب لاشه و شاخص های خونی در ماهیان اسکار دارد و بهترین مقادیر در تیمار 1/5 % عصاره سیر مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قطب الدین، نگار، سقایی، علی، منیعات، میلاد، و قطب الدین، زهره. (1397). اثر عصاره سیر (Allium sativum) بر بازماندگی, شاخص های رشد, خونی و ترکیب لاشه در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus). محیط زیست جانوری، 10(2 )، 161-168. SID. https://sid.ir/paper/206723/fa

    Vancouver: کپی

    قطب الدین نگار، سقایی علی، منیعات میلاد، قطب الدین زهره. اثر عصاره سیر (Allium sativum) بر بازماندگی, شاخص های رشد, خونی و ترکیب لاشه در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus). محیط زیست جانوری[Internet]. 1397؛10(2 ):161-168. Available from: https://sid.ir/paper/206723/fa

    IEEE: کپی

    نگار قطب الدین، علی سقایی، میلاد منیعات، و زهره قطب الدین، “اثر عصاره سیر (Allium sativum) بر بازماندگی, شاخص های رشد, خونی و ترکیب لاشه در ماهی اسکار (Astronotus ocellatus)،” محیط زیست جانوری، vol. 10، no. 2 ، pp. 161–168، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206723/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button