مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

743
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

125
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف غذایی روتیفر Brachionus plicatilis و ناپلیوس آرتمیا parthenogenetica Artemia بر میزان رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 41

چکیده

 پژوهش حاضر جهت تاثیر سطوح مختلف غذایی روتیفر Brachionus plicatilis و ناپلیوس آرتمیا بر میزان رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در 4 تیمار به تفکیک شامل100% ناپلیوس آرتمیا (تیمار شاهد), 75% ناپلیوس آرتمیا + 25% روتیفر (تیمار2), 50% ناپلیوس آرتمیا+50% روتیفر(تیمار 3) و 75% روتیفر+ 25% ناپلیوس آرتمیا (تیمار 4) با سه تکرار در هر تیمار به مدت 11 روز در شرایط یکسان پرورشی انجام شد. لاروها پس از جذب کیسه زرده و شروع تغذیه فعال با تراکم 500 عدد در مخازن 60 لیتری معرفی شدند. میانگین دمای آب در مدت آزمایش 0.5±22 درجه سانتی گراد, میزان اسیدیته 0.2±8.2 و میزان اکسیژن محلول 0.3±9.5 میلی گرم در لیتر بود. غذادهی لاروها طی شش نوبت و تا حد سیری انجام شد. نتایج نشان داد که کارایی رشد و غذا در لاروهای 3 روزه تغذیه شده با تیمار 3 به طور معنی داری نسبت به تیمار2 بالاتر بود (P£0.05). در صورتی که اختلاف معنی دار آماری در شاخص های فوق الذکر در تیمارهای 3 و 4 مشاهده نشد. همچنین تیمار  4بالاترین درصد بازماندگی را به خود اختصاص داد. نتایج حاصل از تجزیه لاشه لاروها حاکی از آن بود که بیشترین درصد پروتئین و چربی در تیمار شاهد مشاهده گردید هر چند اختلاف معنی دار آماری بین تیمارهای مختلف ملاحظه نگردید (P³0.05). با توجه به نتایج حاصله می توان بیان نمود تغذیه لاروهای 3 تا 7 روزه تاسماهی ایرانی با جیره غذای زنده محتوی 75 درصد روتیفر و 25 درصد ناپلیوس آرتمیا از روند رشد,کارایی غذا, درصد بازماندگی و ترکیبات بیوشیمایی بهتری را نسبت به سایر تیمارها برخوردار بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حدادی مقدم، کوروش، پژند، ذبیح اله، محسنی، محمود، و چوبیان، فروزان. (1393). تاثیر سطوح مختلف غذایی روتیفر Brachionus plicatilis و ناپلیوس آرتمیا parthenogenetica Artemia بر میزان رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 8(3)، 31-41. SID. https://sid.ir/paper/242163/fa

    Vancouver: کپی

    حدادی مقدم کوروش، پژند ذبیح اله، محسنی محمود، چوبیان فروزان. تاثیر سطوح مختلف غذایی روتیفر Brachionus plicatilis و ناپلیوس آرتمیا parthenogenetica Artemia بر میزان رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1393؛8(3):31-41. Available from: https://sid.ir/paper/242163/fa

    IEEE: کپی

    کوروش حدادی مقدم، ذبیح اله پژند، محمود محسنی، و فروزان چوبیان، “تاثیر سطوح مختلف غذایی روتیفر Brachionus plicatilis و ناپلیوس آرتمیا parthenogenetica Artemia بر میزان رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 8، no. 3، pp. 31–41، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242163/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button