مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

236
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای وضعیت رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تحت تاثیر غذای کنسانتره و غذای زنده

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 42

چکیده

 این بررسی با هدف ارزیابی روند رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی تحت تاثیر جیره های کنسانتره بدون دوره آداپتاسیون غذایی برای مدت 40 روز انجام شد. لارو تاسماهی ایرانی حاصل از یک مولد, بدون طی دوره سازگاری با سه نوع غذای مصنوعی خشک شامل غذای کنسانتره فرموله شده در بخش تکثیر و پرورش انستیتو, غذای بیومار و غذای اورفا تغذیه و نتیجه با لاروهای تیمار تغذیه شده با غذای زنده به عنوان تیمار شاهد مقایسه گردید. میانگین وزن اولیه لاروها 17±121.7 میلی گرم و میانگین وزن نهایی آنها 216±1181.4 میلی گرم±SD) میانگین) محاسبه گردید. پس از 40 روز پرورش, بررسی های آماری تجزیه واریانس یک طرفه وزن و طول کل, تفاوت معنی داری را در هر چهار تیمار با یکدیگر نشان دادند .(P<0.05) بازماندگی لاروهای تغذیه شده با غذای اورفا و بعد از آن جیره فرموله شده در بخش تکثیر و پرورش انستیتو, نسبت به سایر جیره های غذایی برتری آماری نشان دادند .(P<0.05) با توجه به اینکه بدون دوره آداپتاسیون, لاروها به طور مستقیم با غذای کنسانتره تغذیه شدند, غذای بیومار در شاخص های وزن نهایی(Wf) , رشد روزانه(%SGR) , نرخ رشد روزانه به گرم(Gr) , درصد افزایش وزن (%BWI) و کارایی غذا (FE) بر سایر تیمارها برتری داشت .(P<0.05) لذا با اعمال دوره آداپتاسیون غذایی (معرفی تدریجی غذای کنسانتره به لاروها) می توان نتایج مطلوب در خصوص رشد و بازماندگی لاروها به دست آورد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورعلی فشتمی، حمیدرضا، پورکاظمی، محمد، بهمنی، محمود، یگانه، هوشنگ، و نظامی، احمد. (1390). بررسی مقایسه ای وضعیت رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تحت تاثیر غذای کنسانتره و غذای زنده. اقیانوس شناسی، 2(6)، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/453700/fa

    Vancouver: کپی

    پورعلی فشتمی حمیدرضا، پورکاظمی محمد، بهمنی محمود، یگانه هوشنگ، نظامی احمد. بررسی مقایسه ای وضعیت رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تحت تاثیر غذای کنسانتره و غذای زنده. اقیانوس شناسی[Internet]. 1390؛2(6):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/453700/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا پورعلی فشتمی، محمد پورکاظمی، محمود بهمنی، هوشنگ یگانه، و احمد نظامی، “بررسی مقایسه ای وضعیت رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تحت تاثیر غذای کنسانتره و غذای زنده،” اقیانوس شناسی، vol. 2، no. 6، pp. 31–42، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/453700/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button