مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

974
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

208
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن های گیاهی (روغن سویا و خرما) بر شاخص های رشد، تغذیه و بقاء در کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 51

کلیدواژه

کپور معمولی (Cyprinus carpio)Q2

چکیده

 در این تحقیق اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن های گیاهی بر شاخص های رشد, تغذیه و بقاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) به مدت 60 روز مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 240 قطعه بچه ماهی کپور با میانگین وزنی 0.5±20 گرم تحت 4 تیمار با جیره غذایی ایزونیتروژنیک و ایزولیپیدیک حاوی 10 درصد روغن, تغذیه شدند. تیمار شاهد با جیره ای که 100 درصد چربی آن به وسیله روغن ماهی تامین شده بود تغذیه شدند. تیمار دوم با جیره ای که 100 درصد چربی آن به وسیله روغن سویا, تیمار سوم با جیره ای که 100 درصد چربی آن به وسیله روغن خرما و تیمار چهارم با جیره ای که 50 درصد آن به وسیله روغن سویا و 50 درصد دیگر آن به وسیله روغن خرما تامین شده بود, تغذیه شدند. مطابق با نتایج حاصل از بیومتری در پایان دوره, شاخص های رشد همچون درصد افزایش وزن بدن(BWG) , افزایش وزن روزانه (DWG) و درصد نرخ رشد (SGR), در تیمار تغذیه شده با روغن ماهی به طور معنی داری کمتر بود و تیمار چهارم در هر سه شاخص بیشترین رشد را نشان داد (P<0.05). شاخص های تغذیه ای از جمله نسبت تبدیل غذایی در تیمار تغذیه شده با روغن ماهی از گروه های دیگر بیشتر بود و بهترین نرخ FCR در تیمار تغذیه شده با روغن سویا و خرما دیده شد ((P<0.05. در حالی که هیچ اختلاف معنی داری در بازده تبدیل غذایی (FCE), شاخص کبدی (HI) و شاخص احشائی (VI) در بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (P>0.05). هیچ اختلاف معنی داری در درصد بازماندگی (SR) گروه ها مشاهده نشد (P>0.05). در این تحقیق با توجه به شاخص های رشد, تغذیه و بقاء, بهترین تیمار, تیمار چهارم که حاوی 50 درصد روغن سویا و 50 درصد روغن خرما بود, شناخته شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دلاوریان، راضیه، آبرومند، علی، ضیایی نژاد، سعید، و جواهری بابلی، مهران. (1393). اثرهای جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن های گیاهی (روغن سویا و خرما) بر شاخص های رشد, تغذیه و بقاء در کپور معمولی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 8(3)، 43-51. SID. https://sid.ir/paper/242164/fa

    Vancouver: کپی

    دلاوریان راضیه، آبرومند علی، ضیایی نژاد سعید، جواهری بابلی مهران. اثرهای جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن های گیاهی (روغن سویا و خرما) بر شاخص های رشد, تغذیه و بقاء در کپور معمولی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1393؛8(3):43-51. Available from: https://sid.ir/paper/242164/fa

    IEEE: کپی

    راضیه دلاوریان، علی آبرومند، سعید ضیایی نژاد، و مهران جواهری بابلی، “اثرهای جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن های گیاهی (روغن سویا و خرما) بر شاخص های رشد, تغذیه و بقاء در کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 8، no. 3، pp. 43–51، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242164/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button