مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

804
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ماندگاری گل شاخه بریده ی میخک رقم "یلو کندی" تحت تأثیر ترکیبات ضدمیکروبی شیمیایی و آلی

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 99

چکیده

میخک (Dianthus caryophyllus L. ) جزء گیاهان با ارزش به لحاظ تولید و صادرات در جهان است. افزایش دوام عمر گل های شاخه بریده از فاکتورهای مهم در بازارپسندی آنها محسوب می شود. به همین منظور این پژوهش با هدف بررسی تأثیر اسانس های گیاهی در مقایسه با 8- هیدروکسی کینولین روی کنترل جمعیت باکتری و ماندگاری گل شاخه بریده میخک بر پایه طرح کاملاً تصادفی با 14 تیمار, شاهد (آب مقطر), شاهد همراه با الکل (2 درصد), 8- هیدروکسی کینولین سولفات در سه سطح (100, 200 و 400 میلی گرم در لیتر), اسانس های بذر شوید, بذر زیره سیاه و شمعدانی عطری هر کدام در 3 سطح (50, 100 و 150 میلی گرم در لیتر) به صورت ممتد در 3 تکرار, 42 پلات و در هر پلات 5 شاخه گل و در مجموع 210 شاخه گل انجام شد. صفات عمر گلجایی, جمعیت باکتری محلول گلجا, کاهش وزن تر, افزایش مواد جامد محلول, نشت یونی, اتیلن و کلروفیل a و b اندازه گیری شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که از نظر عمر گلجایی الکل 2 درصد با 83/15 روز بالاترین عمر گلجایی را داشته است. همچنین در بین تیمارهای حاوی اسانس, شوید (100 میلی گرم در لیتر), شمعدانی (50 میلی گرم در لیتر), زیره سیاه (100 میلی گرم در لیتر) و نیز 8-هیدروکسی کینولین سولفات (400 میلی گرم در لیتر) جزء تیمارهای برتر به حساب می-آیند. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هدایت راد، دنیا. (1397). ارزیابی ماندگاری گل شاخه بریده ی میخک رقم "یلو کندی" تحت تأثیر ترکیبات ضدمیکروبی شیمیایی و آلی. گیاهان زینتی، 8(2 )، 87-99. SID. https://sid.ir/paper/242617/fa

    Vancouver: کپی

    هدایت راد دنیا. ارزیابی ماندگاری گل شاخه بریده ی میخک رقم "یلو کندی" تحت تأثیر ترکیبات ضدمیکروبی شیمیایی و آلی. گیاهان زینتی[Internet]. 1397؛8(2 ):87-99. Available from: https://sid.ir/paper/242617/fa

    IEEE: کپی

    دنیا هدایت راد، “ارزیابی ماندگاری گل شاخه بریده ی میخک رقم "یلو کندی" تحت تأثیر ترکیبات ضدمیکروبی شیمیایی و آلی،” گیاهان زینتی، vol. 8، no. 2 ، pp. 87–99، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242617/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button