APA:
کپیقورچی، تقی، قنبری، فرزاد، خمیری، مرتضی، و ابراهیمی، مریم. (1397). بررسی تاثیر اسانس های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه پذیری ماده خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 81-96. SID. https://sid.ir/paper/368512/fa
Vancouver:
کپیقورچی تقی، قنبری فرزاد، خمیری مرتضی، ابراهیمی مریم. بررسی تاثیر اسانس های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه پذیری ماده خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):81-96. Available from: https://sid.ir/paper/368512/fa
IEEE:
کپیتقی قورچی، فرزاد قنبری، مرتضی خمیری، و مریم ابراهیمی، “بررسی تاثیر اسانس های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه پذیری ماده خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 81–96، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368512/fa