Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

707
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد تحلیل تمایزی در تعیین عوامل متمایزکننده نانواییهای پرضایعات و کم ضایعات (مطالعه موردی شهر مشهد)

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 123

چکیده

 در این مطالعه, عوامل متمایزکننده دو گروه نانواییهای کم ضایعات و پرضایعات در چارچوب تجزیه و تحلیل تمایزی و با استفاده از اطلاعات فراهم آمده از 131 نانوایی شهر مشهد در سال 1387 مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که متغیرهای حضور صاحب جواز در نانوایی (نظارت مستقیم), هزینه خرید هر کیسه آرد, قیمت فروش هر کیلوگرم نان, زمان تخمیر خمیر, تعداد امکانات و تسهیلات کارکنان, کیفیت آرد مصرفی, تجربه شاطر و متوسط درآمد روزانه کارکنان اثر منفی و معنی دار بر ضایعات نانواییها داشته اند. از سوی دیگر نوع سهمیه آرد, نوع فعالیت کارکنان نانوایی و تعداد نانواییهای اطراف بر ضایعات نان نانواییها اثر مثبت و معنی داری داشته اند. همچنین نوع فعالیت کارکنان نانوایی, نوع سهمیه آرد نانوایی, هزینه خرید هر کیسه آرد, تجربه شاطر و کیفیت آرد مصرفی بیشترین سهم را در ایجاد تمایز بین نانواییهای کم ضایعات و نانواییهای پر ضایعات داشته اند. در نهایت بر اساس نتایج به دست آمده از مطالعه, پیشنهادهایی کاربردی و اجرایی در راستای کاهش ضایعات نان در مرحله تولید ارائه شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ژاله رجبی، میترا، شاهنوشی فروشانی، ناصر، دانشورکاخکی، محمود، و فیروززارع، علی. (1390). کاربرد تحلیل تمایزی در تعیین عوامل متمایزکننده نانواییهای پرضایعات و کم ضایعات (مطالعه موردی شهر مشهد). اقتصاد کشاورزی و توسعه، 19(73)، 101-123. SID. https://sid.ir/paper/24299/fa

    Vancouver: کپی

    ژاله رجبی میترا، شاهنوشی فروشانی ناصر، دانشورکاخکی محمود، فیروززارع علی. کاربرد تحلیل تمایزی در تعیین عوامل متمایزکننده نانواییهای پرضایعات و کم ضایعات (مطالعه موردی شهر مشهد). اقتصاد کشاورزی و توسعه[Internet]. 1390؛19(73):101-123. Available from: https://sid.ir/paper/24299/fa

    IEEE: کپی

    میترا ژاله رجبی، ناصر شاهنوشی فروشانی، محمود دانشورکاخکی، و علی فیروززارع، “کاربرد تحلیل تمایزی در تعیین عوامل متمایزکننده نانواییهای پرضایعات و کم ضایعات (مطالعه موردی شهر مشهد)،” اقتصاد کشاورزی و توسعه، vol. 19، no. 73، pp. 101–123، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24299/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا