مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

825
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

643
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه نانو کامپوزیت SBA-15 اصلاح شده جهت استخراج، پیش تغلیظ و اندازه گیری مقادیر ناچیز رنگ خوراکی پونسیو 4 آر در نمونه های آبی و غذایی

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 22

چکیده

 رنگ های خوراکی گروهی از افزودنی ها هستند که به صورت طبیعی و یا مصنوعی تهیه می شوند. رنگ ها معمولا جهت زیبا نمودن, یک شکل کردن و پوشاندن عیوب در فراورده های غذایی به کار می روند. رنگ ها می توانند عوارضی شبیه آسم, تضعیف سیستم ایمنی یا حتی اثرات سرطان زایی داشته باشند. هدف از این مطالعه پیش تغلیظ و اندازه گیری مقادیر ناچیز رنگ مصنوعی پونسیو 4 آر در مواد خوراکی می باشد. نانو جاذب اصلاح شده با سورفکتانت کاتیونی ستیل تری متیل آمونیوم برومید (CTAB) در این تحقیق, به عنوان یک جاذب جدید برای استخراج و پیش تغلیظ رنگ خوراکی مورد استفاده قرار گرفت. بعد از تهیه نانو جاذب اصلاح شده, پارامترهای موثر در استخراج پونسیو 4 آر توسط نانو جاذب نظیر: pH, مقدار جاذب, زمان استخراج, نوع اسیدبازیابی کننده, اثر حجم نمونه مورد بررسی قرار گرفته است و ارقام شایستگی روش نظیر دقت, حد تشخیص, فاکتورتغلیظ و فاکتور غنی سازی با نتایج مناسب بدست آمده است. نمودار کالیبراسیون به صورت خطی در محدوده 0.2 تا 50mg.ml-1 با حد تشخیص 0.07, انحراف استاندارد نسبی %1.9 و فاکتور تغلیظ 20 برای رنگ خوراکی بدست آمد. روش ارائه شده برای تعیین رنگ خوراکی پونسیو 4 آر در سطح میکروگرم در نمونه های غذایی نظیر کمپوت گیلاس, اسمارتیز, رب گوجه فرنگی, سس کچاپ, ژله آلبالو و در نمونه های آبی نظیر آب انار, آب زرشک, آب زغال اخته, آب آلبالو و آب انگور قرمز با نتایج رضایتبخش و موفقیت آمیزی حاصل شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرابی، علی، و شیردل قادیکلائی، شیلا. (1395). تهیه نانو کامپوزیت SBA-15 اصلاح شده جهت استخراج, پیش تغلیظ و اندازه گیری مقادیر ناچیز رنگ خوراکی پونسیو 4 آر در نمونه های آبی و غذایی. شیمی کاربردی، 11(38)، 9-22. SID. https://sid.ir/paper/243300/fa

    Vancouver: کپی

    میرابی علی، شیردل قادیکلائی شیلا. تهیه نانو کامپوزیت SBA-15 اصلاح شده جهت استخراج, پیش تغلیظ و اندازه گیری مقادیر ناچیز رنگ خوراکی پونسیو 4 آر در نمونه های آبی و غذایی. شیمی کاربردی[Internet]. 1395؛11(38):9-22. Available from: https://sid.ir/paper/243300/fa

    IEEE: کپی

    علی میرابی، و شیلا شیردل قادیکلائی، “تهیه نانو کامپوزیت SBA-15 اصلاح شده جهت استخراج, پیش تغلیظ و اندازه گیری مقادیر ناچیز رنگ خوراکی پونسیو 4 آر در نمونه های آبی و غذایی،” شیمی کاربردی، vol. 11، no. 38، pp. 9–22، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/243300/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button