مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,017
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

561
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

براورد تابع قیمتگذاری کیفی برای پنیر مطالعه موردی استان تهران

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 197

چکیده

 امروزه استفاده از مدل قیمت گذاری کیفی برای تشخیص مطلوبیت و خواسته واقعی مصرف کنندگان در صنایع مختلف مورد توجه قرار گرفته است. در این مدل (HP) هر یک از ضرایب حاصل در واقع قیمت ضمنی هر یک از ویژگی های لحاظ شده در مدل است.از آنجا که در بخش صنعت پنیر داخلی مشکلاتی همچون پایین بودن مصرف سرانه وجود دارد, لذا در این تحقیق با استفاده از یک عملیات پرسشگری (420 نمونه) در شهر تهران به بررسی علل این مشکل پرداخته شده است. در این باره مهمترین دلایل ذکر شده از سوی مصرف کنندگان برای کم بودن مصرف سرانه, نبود تنوع محصولی, ناآگاهی مصرف کنندگان از ارزش غذایی این فراورده شیری و ناهماهنگی بین خصوصیات این کالا و مطلوبیت مصرف کنندگان بوده است.با توجه به اینکه در این مطالعه خوش نیامدن طعم پنیرهای تولیدی به ذائقه مصرف کننده, مهمترین عامل پایین بودن مصرف سرانه ذکر شده, لذا برای بررسی رابطه قیمت و خصوصیات کیفی پنیر از مدل HP استفاده شده است. نتایج به دست آمده از این مدل نشان می دهد که در بین خصوصیات کیفی پنیر میزان چربی, نمک, سختی بافت و نوع بسته بندی مهمترین عوامل موثر بر قیمت پرداختی مصرف کنندگان بوده اند. لذا سیاست های حمایتی دولت در زمینه افزایش توان تولید داخلی و افزایش مصرف سرانه باید همگام با تولید پنیرهایی مناسب با ذائقه و مطلوبیت مصرف کنندگان باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

آقاپورصباغی، محمد. (1386). براورد تابع قیمتگذاری کیفی برای پنیر مطالعه موردی استان تهران. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 15(57 (ویژه بازارهای کشاورزی))، 179-197. SID. https://sid.ir/paper/24362/fa

Vancouver: کپی

آقاپورصباغی محمد. براورد تابع قیمتگذاری کیفی برای پنیر مطالعه موردی استان تهران. اقتصاد کشاورزی و توسعه[Internet]. 1386؛15(57 (ویژه بازارهای کشاورزی)):179-197. Available from: https://sid.ir/paper/24362/fa

IEEE: کپی

محمد آقاپورصباغی، “براورد تابع قیمتگذاری کیفی برای پنیر مطالعه موردی استان تهران،” اقتصاد کشاورزی و توسعه، vol. 15، no. 57 (ویژه بازارهای کشاورزی)، pp. 179–197، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24362/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button