مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

816
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دمای بازپخت بر روی ویژگی های ساختاری، الکتریکی و مغناطیسی منگنایت La0.9Sr0.1MnO3

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 41

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این پژوهش نمونه منگنایت با فرمول اسمی La0.9Sr0.1MnO3 به روش سل ژل و به کمک مایکروویو تهیه و در دماهای گوناگون پخت شد. ویژگی های ساختاری نمونه ها با پراش سنجی پرتوی ایکس (XRD) و میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی (FESEM) و ویژگی های مغناطیسی با اندازه گیری پذیرفتاری مغناطیسی مورد بررسی قرار گرفتند. آنالیز XRD نشان می دهد که فاز تقریبا خالص مورد نظر در نمونه ها شکل گرفته است. تصاویر میکروسکوپ الکترونی (FESEM) نشان می دهد که با افزایش دمای بازپخت از 600 به 1200 درجه سانتی گراد، میانگین اندازه ذرات از حدود 50 نانومتر تا میکرومتر افزایش پیدا می کند. همچنین نتایج نشان می دهند که با افزایش دمای بازپخت، پهنای دمای گذار پارامغناطیس به فرومغناطیس، برای تمام نمونه ها کاهش و اندازه پذیرفتاری مغناطیسی نمونه ها افزایش می یابد. همچنین در منحنی مقاومت برحسب دمای نمونه های با ابعاد میکرومتر قله های مربوط به گذار درون دانه ای و بین دانه ای دیده می شود، در صورتی که در نمونه با ابعاد نانومتر گذار درون دانه ای دیده نمی شود. این رفتار به اثرات سطحی مربوط می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاملی، پرویز، اشراقی، مهین، روشن مهر، محبوبه، و خادمی، فاطمه. (1391). بررسی اثر دمای بازپخت بر روی ویژگی های ساختاری, الکتریکی و مغناطیسی منگنایت La0.9Sr0.1MnO3. پژوهش سیستم های بس ذره ای (علوم دانشگاه شهید چمران)، 2(3)، 35-41. SID. https://sid.ir/paper/243723/fa

    Vancouver: کپی

    کاملی پرویز، اشراقی مهین، روشن مهر محبوبه، خادمی فاطمه. بررسی اثر دمای بازپخت بر روی ویژگی های ساختاری, الکتریکی و مغناطیسی منگنایت La0.9Sr0.1MnO3. پژوهش سیستم های بس ذره ای (علوم دانشگاه شهید چمران)[Internet]. 1391؛2(3):35-41. Available from: https://sid.ir/paper/243723/fa

    IEEE: کپی

    پرویز کاملی، مهین اشراقی، محبوبه روشن مهر، و فاطمه خادمی، “بررسی اثر دمای بازپخت بر روی ویژگی های ساختاری, الکتریکی و مغناطیسی منگنایت La0.9Sr0.1MnO3،” پژوهش سیستم های بس ذره ای (علوم دانشگاه شهید چمران)، vol. 2، no. 3، pp. 35–41، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/243723/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button