مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,360
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

816
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیبات شیمیایی روغن های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانو ذرات نقره و آنتی بیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 79

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قنبری، فرزاد، قورچی، تقی، ابراهیمی، مریم، و اربابی، سمانه. (1392). تعیین ترکیبات شیمیایی روغن های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانو ذرات نقره و آنتی بیوتیک. پژوهش در نشخوار کنندگان، 1(4)، 65-79. SID. https://sid.ir/paper/244049/fa

    Vancouver: کپی

    قنبری فرزاد، قورچی تقی، ابراهیمی مریم، اربابی سمانه. تعیین ترکیبات شیمیایی روغن های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانو ذرات نقره و آنتی بیوتیک. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1392؛1(4):65-79. Available from: https://sid.ir/paper/244049/fa

    IEEE: کپی

    فرزاد قنبری، تقی قورچی، مریم ابراهیمی، و سمانه اربابی، “تعیین ترکیبات شیمیایی روغن های اسانسی سیر و میخک به روش گاز کروماتوگرافی و مقایسه فعالیت ضدمیکروبی آنها با نانو ذرات نقره و آنتی بیوتیک،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 1، no. 4، pp. 65–79، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244049/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button