مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

825
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

149
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 125

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدی قزلجه، عین اله، و صفری، رشید. (1393). مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز. پژوهش در نشخوار کنندگان، 2(1)، 111-125. SID. https://sid.ir/paper/244099/fa

    Vancouver: کپی

    عبدی قزلجه عین اله، صفری رشید. مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1393؛2(1):111-125. Available from: https://sid.ir/paper/244099/fa

    IEEE: کپی

    عین اله عبدی قزلجه، و رشید صفری، “مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 2، no. 1، pp. 111–125، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244099/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button