APA:
کپیعبدی قزلجه، عین اله، و صفری، رشید. (1393). مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز. پژوهش در نشخوار کنندگان، 2(1)، 111-125. SID. https://sid.ir/paper/244099/fa
Vancouver:
کپیعبدی قزلجه عین اله، صفری رشید. مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1393؛2(1):111-125. Available from: https://sid.ir/paper/244099/fa
IEEE:
کپیعین اله عبدی قزلجه، و رشید صفری، “مقایسه ارزش غذایی ارقام جو بومی و اصلاح شده با استفاده از روش تولید گاز،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 2، no. 1، pp. 111–125، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244099/fa