APA:
کپیپرند، احسان، و تقی زاده، اکبر. (1389). بررسی قابلیت هضم دانه جو فرآوری شده با روش های مختلف با استفاده از روش تولید گاز و دو منبع آنزیم میکروبی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 4/20(2)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/147531/fa
Vancouver:
کپیپرند احسان، تقی زاده اکبر. بررسی قابلیت هضم دانه جو فرآوری شده با روش های مختلف با استفاده از روش تولید گاز و دو منبع آنزیم میکروبی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛4/20(2):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/147531/fa
IEEE:
کپیاحسان پرند، و اکبر تقی زاده، “بررسی قابلیت هضم دانه جو فرآوری شده با روش های مختلف با استفاده از روش تولید گاز و دو منبع آنزیم میکروبی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 4/20، no. 2، pp. 1–13، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147531/fa