APA:
کپیطاهری نیا، محمدحسین، چاجی، مرتضی، محمدآبادی، طاهره، اسلامی، موسی، و ساری، محسن. (1393). اثر جیره های دارای پودر سیر بر تجزیه پذیری و هضم شکمبه ای و روده ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی. پژوهش در نشخوار کنندگان، 2(1)، 127-149. SID. https://sid.ir/paper/244104/fa
Vancouver:
کپیطاهری نیا محمدحسین، چاجی مرتضی، محمدآبادی طاهره، اسلامی موسی، ساری محسن. اثر جیره های دارای پودر سیر بر تجزیه پذیری و هضم شکمبه ای و روده ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1393؛2(1):127-149. Available from: https://sid.ir/paper/244104/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین طاهری نیا، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، موسی اسلامی، و محسن ساری، “اثر جیره های دارای پودر سیر بر تجزیه پذیری و هضم شکمبه ای و روده ای مواد الیافی و پروتئینی در گوسفند عربی،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 2، no. 1، pp. 127–149، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244104/fa