APA:
کپیدانشور، سیده مریم، عالیشاهی، علیرضا، اجاق، سیدمهدی، و میرصادقی، حجت. (1398). تاثیر کیتوزان, روش های پخت و مدت زمان نگه داری بر فاکتورهای حسی, رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد. علوم و فنون شیلات، 8(4 )، 193-198. SID. https://sid.ir/paper/246755/fa
Vancouver:
کپیدانشور سیده مریم، عالیشاهی علیرضا، اجاق سیدمهدی، میرصادقی حجت. تاثیر کیتوزان, روش های پخت و مدت زمان نگه داری بر فاکتورهای حسی, رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1398؛8(4 ):193-198. Available from: https://sid.ir/paper/246755/fa
IEEE:
کپیسیده مریم دانشور، علیرضا عالیشاهی، سیدمهدی اجاق، و حجت میرصادقی، “تاثیر کیتوزان, روش های پخت و مدت زمان نگه داری بر فاکتورهای حسی, رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد،” علوم و فنون شیلات، vol. 8، no. 4 ، pp. 193–198، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246755/fa