APA:
کپیچاری علی آباد، صدیقه، سعیدی فر، فاطمه، و اکرمی، رضا. (1398). تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین, ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus). علوم و فنون شیلات، 8(3 )، 127-135. SID. https://sid.ir/paper/246845/fa
Vancouver:
کپیچاری علی آباد صدیقه، سعیدی فر فاطمه، اکرمی رضا. تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین, ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus). علوم و فنون شیلات[Internet]. 1398؛8(3 ):127-135. Available from: https://sid.ir/paper/246845/fa
IEEE:
کپیصدیقه چاری علی آباد، فاطمه سعیدی فر، و رضا اکرمی، “تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین, ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus)،” علوم و فنون شیلات، vol. 8، no. 3 ، pp. 127–135، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246845/fa