اهداف: در این مطالعه اثر سطوح مختلف استفاده از کرم میل ورم (Tenebrio molitor L., TM) بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیب بدن و آنزیم های گوارشی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss بررسی شد. ماهیان (میانگین وزنی 27/0 ± 58/8 گرم) در قالب طرح کاملاً تصادفی در 4 تیمار و هر یک با 3 تکرار جایابی شدند. مواد و روش ها: ماهی قزل آلا با سطوح مختلف 0، 15، 30 و 60 درصد (TM60, TM30, TM15, TM0) جیره غذایی (با احتساب 50% رطوبت) از کرم زنده به مدت 30 روز استفاده نمودند. یافته ها: در پایان آزمایش، بین تیمارها در عملکرد رشد و بهره وری تغذیه تفاوت معنی دار وجود داشت. نتایج نشان داد که با افزایش سطح رژیم غذایی از 0 تا 60 درصد پارامترهای رشد و بهره وری غذایی نیز افزایش یافت. ضریب تبدیل غذایی (FCR) به-طور معنی داری در ماهیان تغذیه شده با سطوح بالای کرم (TM60) کاهش یافت. تیمارهای تغذیه شده با TM بیشترین مقدار پروتئین و کمترین مقدار چربی در مقایسه با تیمار شاهد داشتند. آنالیز آنزیم های گوارشی نشان داد که مقادیر آمیلاز، پروتئاز و لیپاز بین تیمار شاهد و سایر تیمارها تفاوت معنی دار آماری دارد. فعالیت پروتئاز و آمیلاز در ماهیان تغذیه شده TM60 (بترتیب 04/4± 30/87 و 10/40± 16/719) در مقایسه با تیمار TM0 بیشتر بود. نتیجه گیری: نتایج نشان داد که استفاده از 60 درصد کرم زنده (TM60) به جای جیره پایه می تواند باعث بهبود رشد، ترکیبات لاشه و آنزیم های گوارشی شود.