APA:
کپیدقیق روحی، جواد، غرقی، احمد، جلیلی، سیدحسن، صدریان، منصور، رفیع پور، فریدون، و فئید، منیره. (1391). تاثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای 18oC-. علوم و فنون شیلات، 1(1)، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/246853/fa
Vancouver:
کپیدقیق روحی جواد، غرقی احمد، جلیلی سیدحسن، صدریان منصور، رفیع پور فریدون، فئید منیره. تاثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای 18oC-. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1391؛1(1):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/246853/fa
IEEE:
کپیجواد دقیق روحی، احمد غرقی، سیدحسن جلیلی، منصور صدریان، فریدون رفیع پور، و منیره فئید، “تاثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای 18oC-،” علوم و فنون شیلات، vol. 1، no. 1، pp. 13–25، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246853/fa