Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

649
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

495
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای 18oC-

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 25

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دقیق روحی، جواد، غرقی، احمد، جلیلی، سیدحسن، صدریان، منصور، رفیع پور، فریدون، و فئید، منیره. (1391). تاثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای 18oC-. علوم و فنون شیلات، 1(1)، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/246853/fa

    Vancouver: کپی

    دقیق روحی جواد، غرقی احمد، جلیلی سیدحسن، صدریان منصور، رفیع پور فریدون، فئید منیره. تاثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای 18oC-. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1391؛1(1):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/246853/fa

    IEEE: کپی

    جواد دقیق روحی، احمد غرقی، سیدحسن جلیلی، منصور صدریان، فریدون رفیع پور، و منیره فئید، “تاثیر اسید اسکوربیک و نوع بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری برگر بدون پوشش ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthies molitrix) طی نگهداری در دمای 18oC-،” علوم و فنون شیلات، vol. 1، no. 1، pp. 13–25، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246853/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا