APA:
کپیفتحی، سحر، خانی پور، علی اصغر، و فهیم دژبان، یاسمن. (1393). بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره ای) منجمد در طی مدت زمان نگه داری در سردخانه. بهداشت مواد غذایی، 4(1 (پیاپی 13))، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/223011/fa
Vancouver:
کپیفتحی سحر، خانی پور علی اصغر، فهیم دژبان یاسمن. بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره ای) منجمد در طی مدت زمان نگه داری در سردخانه. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(1 (پیاپی 13)):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/223011/fa
IEEE:
کپیسحر فتحی، علی اصغر خانی پور، و یاسمن فهیم دژبان، “بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره ای) منجمد در طی مدت زمان نگه داری در سردخانه،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 1 (پیاپی 13)، pp. 23–31، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223011/fa