APA:
کپیفرعلیزاده، سپیده، زکی پوررحیم آبادی، اسحق، مرادی، یزدان، و خانی پور، علی اصغر. (1394). بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات، 4(1)، 69-82. SID. https://sid.ir/paper/246890/fa
Vancouver:
کپیفرعلیزاده سپیده، زکی پوررحیم آبادی اسحق، مرادی یزدان، خانی پور علی اصغر. بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(1):69-82. Available from: https://sid.ir/paper/246890/fa
IEEE:
کپیسپیده فرعلیزاده، اسحق زکی پوررحیم آبادی، یزدان مرادی، و علی اصغر خانی پور، “بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 1، pp. 69–82، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246890/fa