APA:
کپیعربی، طاهره، فرهوش، رضا، محبی، محبت، و گل محمدزاده، شیوا. (1398). تأثیر نمک های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی های صمغ دانه شنبلیله. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(1 )، 49-64. SID. https://sid.ir/paper/383311/fa
Vancouver:
کپیعربی طاهره، فرهوش رضا، محبی محبت، گل محمدزاده شیوا. تأثیر نمک های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی های صمغ دانه شنبلیله. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(1 ):49-64. Available from: https://sid.ir/paper/383311/fa
IEEE:
کپیطاهره عربی، رضا فرهوش، محبت محبی، و شیوا گل محمدزاده، “تأثیر نمک های کلرید سدیم و پتاسیم و pH بر ویژگی های صمغ دانه شنبلیله،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 1 ، pp. 49–64، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383311/fa