APA:
کپیصالحی، فخرالدین، و کاشانی نژاد، مهدی. (1393). اثر نمک های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی های صمغ دانه ریحان. علوم غذایی و تغذیه، 11(4 (پیاپی 44))، 75-82. SID. https://sid.ir/paper/489901/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی. اثر نمک های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی های صمغ دانه ریحان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(4 (پیاپی 44)):75-82. Available from: https://sid.ir/paper/489901/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، و مهدی کاشانی نژاد، “اثر نمک های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی های صمغ دانه ریحان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 4 (پیاپی 44)، pp. 75–82، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489901/fa