مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

807
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

676
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (’Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb)

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 42

چکیده

 در آزمایش حاضر, اثرات دماهای مختلف انبار طی یک دوره 20 روزه انبارداری بر کیفیت میوه کنار هندی مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 دمای 5, 10 و 18 درجه سانتی گراد و دوره های زمانی 5, 10, 15 و 20 روز پس از برداشت طرح ریزی گردیده و مقایسه میانگین ها در سطح 5 درصد آزمون دانکن انجام شد. میوه در مرحله رسیدگی سبز برداشت شده, به مدت 20 روز در 3 دمای مذکور نگهداری شد و شاخص های کیفی میوه شامل استحکام بافت, ویتامین ث, درصد آلودگی و درصد کاهش وزن میوه در طول دوره انبارداری اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد بهترین دما برای انبارداری میوه کنار 5 درجه سانتی گراد می باشد, چرا که صفات کیفی آن شامل ویتامین ث, استحکام بافت, کاهش وزن و درصد آلودگی بهترین مقدارها را در این دما داشت. علاوه بر این با افزایش مدت زمان انبارداری از استحکام بافت میوه, میزان ویتامین ث و وزن آن کاسته شده و درصد پوسیدگی میوه ها افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی معوا، ملیحه، ابوطالبی، عبدالحسین، و خادمی، رحیم. (1391). تاثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (’Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(2)، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/247725/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی معوا ملیحه، ابوطالبی عبدالحسین، خادمی رحیم. تاثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (’Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(2):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/247725/fa

    IEEE: کپی

    ملیحه رمضانی معوا، عبدالحسین ابوطالبی، و رحیم خادمی، “تاثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (’Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb)،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 2، pp. 35–42، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247725/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا