مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

856
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

758
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه ژنوتیپ های مختلف کنار هندی استان هرمزگان

صفحات

 صفحه شروع 965 | صفحه پایان 975

چکیده

 در این پژوهش, خصوصیات پومولوژی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه 13 ژنوتیپ کنار هندی جمع آوری شده از استان هرمزگان بررسی شد.میوه های کنار در مرحله بلوغ تجاری برداشت شدند و ویژگی های کمی و کیفی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین وزن میوه و وزن گوشت, قطر میوه و درصد گوشت میوه مربوط به ژنوتیپ G3 بود. کشیده ترین میوه ها و بذرها متعلق به ژنوتیپ G11 بود. میزان مواد جامد محلول (TSS), اسیدیته قابل تیتر (TA) و نسبت TSS/TA به ترتیب در ژنوتیپ های G9, G3 و G10 بیشتر از سایر ژنوتیپ ها بود. نتایج اندازه گیری ترکیبات بیوشیمیایی نشان داد که میزان فنل و فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در میوه های ژنوتیپ G5 بیشتر است, درحالی که بالاترین میزان ویتامین ث از ژنوتیپ G4 به دست آمد. میزان فلاونوئیدهای کاتچین و کوئرستین اندازه گیری شده به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به ترتیب در ژنوتیپ های G3 و G10 حداکثر بود. همبستگی مثبت و معناداری بین ظرفیت آنتی اکسیدانی با میزان ویتامین ث, فنل و فلاونوئید کل میوه ژنوتیپ های کنار مشاهده شد. نتایج پژوهش حاضر نشان داد که ژنوتیپ G10 از ویژگی های حسی و ژنوتیپ G3 از خصوصیات کمی و ترکیبات آنتی اکسیدانی بالاتری برخوردار است و کنار می تواند به عنوان میوه ای باارزش غذایی بالا, در مناطق مستعد مورد کشت و کار قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میغانی، حسین، قاسم نژاد، محمود، و هاشم پور، ابوذر. (1395). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه ژنوتیپ های مختلف کنار هندی استان هرمزگان. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(4 )، 965-975. SID. https://sid.ir/paper/209620/fa

    Vancouver: کپی

    میغانی حسین، قاسم نژاد محمود، هاشم پور ابوذر. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه ژنوتیپ های مختلف کنار هندی استان هرمزگان. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(4 ):965-975. Available from: https://sid.ir/paper/209620/fa

    IEEE: کپی

    حسین میغانی، محمود قاسم نژاد، و ابوذر هاشم پور، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه ژنوتیپ های مختلف کنار هندی استان هرمزگان،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 4 ، pp. 965–975، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209620/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا