مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

878
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

241
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی ویژگی های کیفی نارنگی کینو

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 در آزمایش حاضر, اثرات مقادیر مختلف اسپرمیدین پس از دو ماه انبارمانی بر کیفیت میوه نارنگی کینو مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با تیمارهای اسپرمیدین (صفر, 0.5, 1 و 1.5 میلی مولار) طرح ریزی شد. شاخص کیفی میوه شامل pH, اسیدیته کل, نسبت پوست به گوشت میوه, میزان پوسیدگی و ویتامین ث پس از 2 ماه انبارداری اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد, اسپرمیدین در غلظت 0.5 میلی مولار در مدت انبارداری اسید کل را کاهش و pH را افزایش داد. غلظت های مختلف اسپرمیدین تاثیری در حفظ ویتامین ث نداشتند. غلظت های مختلف اسپرمیدین بر میزان پوسیدگی میوه تفاوت معنی داری نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پناه، زهرا، هنرور، مهرزاد، و ابوطالبی، عبدالحسین. (1391). تاثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی ویژگی های کیفی نارنگی کینو. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(2)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/247730/fa

    Vancouver: کپی

    پناه زهرا، هنرور مهرزاد، ابوطالبی عبدالحسین. تاثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی ویژگی های کیفی نارنگی کینو. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(2):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/247730/fa

    IEEE: کپی

    زهرا پناه، مهرزاد هنرور، و عبدالحسین ابوطالبی، “تاثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی ویژگی های کیفی نارنگی کینو،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 2، pp. 1–10، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247730/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button