APA:
کپیپیشوایی، ابراهیم، و رستگار، سمیه. (1398). تاثیر محلول پاشی سالسیلیک اسید و جیبرلیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه نارنگی کینو. فرآیند و کارکرد گیاهی، 8(33 )، 387-398. SID. https://sid.ir/paper/368800/fa
Vancouver:
کپیپیشوایی ابراهیم، رستگار سمیه. تاثیر محلول پاشی سالسیلیک اسید و جیبرلیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه نارنگی کینو. فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1398؛8(33 ):387-398. Available from: https://sid.ir/paper/368800/fa
IEEE:
کپیابراهیم پیشوایی، و سمیه رستگار، “تاثیر محلول پاشی سالسیلیک اسید و جیبرلیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه نارنگی کینو،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 8، no. 33 ، pp. 387–398، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368800/fa