APA:
کپیضیاالحق، سیدحمیدرضا، مظاهری تهرانی، مصطفی، رضوی، سیدمحمدعلی، و رشیدی، حسن. (1396). بهینه سازی فرآیند برشته کردن مغز گردو جهت تولید کرم گردو با استفاده از روش سطح پاسخ. مجله بین المللی خشکبار، 8(1)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/247738/fa
Vancouver:
کپیضیاالحق سیدحمیدرضا، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی، رشیدی حسن. بهینه سازی فرآیند برشته کردن مغز گردو جهت تولید کرم گردو با استفاده از روش سطح پاسخ. مجله بین المللی خشکبار[Internet]. 1396؛8(1):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/247738/fa
IEEE:
کپیسیدحمیدرضا ضیاالحق، مصطفی مظاهری تهرانی، سیدمحمدعلی رضوی، و حسن رشیدی، “بهینه سازی فرآیند برشته کردن مغز گردو جهت تولید کرم گردو با استفاده از روش سطح پاسخ،” مجله بین المللی خشکبار، vol. 8، no. 1، pp. 31–40، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247738/fa