مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

999
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

735
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط بین اقلیم و اگروتوریسم زعفران در منطقه قاینات

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 155

چکیده

 اقلیم مهم ترین عامل در توسعه صنعت توریسم محسوب می شود. مسافرت های گروهی و دسته جمعی با شرایط آب و هوایی پیوند می خورد. عامل ارتفاع و اعتدال درجه حرارت به همراه مناسب بودن شکل ظاهری زمین و قابلیت دسترسی آن, از عواملی محسوب می شوند که شرایط توریسم را فراهم می آورند. شهرستان قاینات با توجه به داشتن زمین های زراعی مناسب برای کشت محصول استراتژیک زعفران, واقع شدن در محور ترانزیتی شرق کشور و داشتن آب و هوای نسبتا معتدل از قابلیت بالایی در جذب گردشگر برخوردار می باشد. طرح جامع توریسم زعفران, عنوانی است که به صورت جزئی اما دقیق و منطقی در مناطقی که این محصول کشت می شود, مورد بررسی قرار می گیرد و برای آن شناسنامه توریستی تهیه می شود. در این پژوهش با استفاده از شاخص های زیست اقلیم مانند سختی هوا, تنش گرمایی, قدرت خنک کنندگی باد در دوره آماری 22 ساله هواشناسی ایستگاه قاین و در محیط نرم افزار Bioklima به بررسی آسایش اقلیمی شهرستان قاینات پرداخته شد. نتایج نشان داد که این شهرستان در ماه های اول بهار و پاییز دارای قابلیت مناسبی ازلحاظ شرایط آب و هوایی برای تفریح و سفر به این شهر را دارد, به ویژه که اوایل پاییز فصل برداشت زعفران در این شهرستان بوده و می تواند مناظر زیبایی را برای جذب مسافران به وجود بیاورد؛ بنابراین تلفیق دو عامل اعتدال آب و هوا و برداشت محصول (زعفران) با توجه به ایجاد مناظر زیبا و منحصر به فرد می تواند شرایط را جهت توسعه توریسم کشاورزی در قاینات فراهم نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسمعیل نژاد، مرتضی. (1394). بررسی ارتباط بین اقلیم و اگروتوریسم زعفران در منطقه قاینات. زراعت و فناوری زعفران، 3(2)، 145-155. SID. https://sid.ir/paper/247917/fa

    Vancouver: کپی

    اسمعیل نژاد مرتضی. بررسی ارتباط بین اقلیم و اگروتوریسم زعفران در منطقه قاینات. زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1394؛3(2):145-155. Available from: https://sid.ir/paper/247917/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی اسمعیل نژاد، “بررسی ارتباط بین اقلیم و اگروتوریسم زعفران در منطقه قاینات،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 3، no. 2، pp. 145–155، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247917/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button