APA:
کپیداس، جی.ب.، حسین، م.ای.، و اکبر، م.آ.. (1394). اثر سطوح مختلف مکمل روغن ماهی بر عملکرد جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 5(2)، 377-384. SID. https://sid.ir/paper/249856/fa
Vancouver:
کپیداس جی.ب.، حسین م.ای.، اکبر م.آ.. اثر سطوح مختلف مکمل روغن ماهی بر عملکرد جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1394؛5(2):377-384. Available from: https://sid.ir/paper/249856/fa
IEEE:
کپیجی.ب. داس، م.ای. حسین، و م.آ. اکبر، “اثر سطوح مختلف مکمل روغن ماهی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 5، no. 2، pp. 377–384، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249856/fa