مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,246
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

546
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پاسخ به افزایش دفعات تغییر جیره

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 به منظور بررسی اثرات تغذیه مرحله ای بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی, آزمایشی با 240 قطعه جوجه گوشتی آمیخته تجارتی راس در قالب طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار و 5 تکرار و 8 مشاهده در هر تکرار و آرایش فاکتوریل 3×2 به مدت 45 روز اجرا شد. عامل اول دفعات تغییر جیره (در سه سطح 3, 5 و 9 مرحله) بود. گروه اول 3 بار (هر 15 روز یک بار), گروه دوم 5 بار (هر 9 روز یک بار) و گروه آخر 9 بار (هر 5 روز یک بار) جیره هایشان به جیره هایی با پروتئین خام پایین تر تغییر می کرد. عامل دوم غلظت پروتئین خام جیره (در دو سطح غنی و رقیق) بود. در گروه غنی جیره ها در ابتدای دوره حاوی 21 درصد پروتئین خام بود و به تدریج کاهش پیدا کرد تا در انتهای دوره به جیره حاوی 17 درصد پروتئین خام رسید. در گروه رقیق جیره ها در ابتدای دوره حاوی 20 درصد پروتئین خام بود و به تدریج کاهش پیدا کرد تا در انتهای دوره به جیره حاوی 18 درصد پروتئین خام رسید. افزایش وزن روزانه و خصوصیات لاشه (وزن, درصد قطعات مختلف لاشه و چربی محوطه بطنی) تحت تاثیر فاکتورهای مختلف قرار نگرفت. خوراک مصرفی روزانه, ضریب تبدیل غذایی, هزینه خوراک هر کیلوگرم افزایش وزن و ضریب کارایی پروتئین با افزایش دفعات تغییر جیره بهبود یافت (0.01>P). غلظت پروتئین جیره تاثیری بر خوراک مصرفی روزانه, پروتئین مصرفی و ضریب کارایی پروتئین نداشت. ضریب تبدیل غذایی و هزینه خوراک هر کیلوگرم افزایش وزن با کاهش غلظت پروتئین جیره بهبود یافت (0.01>P).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محسنی ماهانی، مصطفی، شریعتمداری، فرید، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1390). بررسی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پاسخ به افزایش دفعات تغییر جیره. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 24(3 (پیاپی 92))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/215012/fa

    Vancouver: کپی

    محسنی ماهانی مصطفی، شریعتمداری فرید، کریمی ترشیزی محمدامیر. بررسی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پاسخ به افزایش دفعات تغییر جیره. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1390؛24(3 (پیاپی 92)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/215012/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی محسنی ماهانی، فرید شریعتمداری، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “بررسی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در پاسخ به افزایش دفعات تغییر جیره،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 24، no. 3 (پیاپی 92)، pp. 1–10، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215012/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button