APA:
کپیصادقی، ع.ا.، و مقدم، م.. (1397). اثرات تغذیه زردچوبه, دارچین, زنجبیل و پودر سیر بر وضعیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و هورمون های موثر بر متابولیسم انرژی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 8(1 )، 125-130. SID. https://sid.ir/paper/249870/fa
Vancouver:
کپیصادقی ع.ا.، مقدم م.. اثرات تغذیه زردچوبه, دارچین, زنجبیل و پودر سیر بر وضعیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و هورمون های موثر بر متابولیسم انرژی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1397؛8(1 ):125-130. Available from: https://sid.ir/paper/249870/fa
IEEE:
کپیع.ا. صادقی، و م. مقدم، “اثرات تغذیه زردچوبه, دارچین, زنجبیل و پودر سیر بر وضعیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و هورمون های موثر بر متابولیسم انرژی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 8، no. 1 ، pp. 125–130، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249870/fa