APA:
کپیقره جانلو، م.، مهری، م.، و شیرمحمد، ف.. (1396). اثرات سطوح مختلف اسانس های زردچوبه و رزماری بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 7(4 )، 655-662. SID. https://sid.ir/paper/249888/fa
Vancouver:
کپیقره جانلو م.، مهری م.، شیرمحمد ف.. اثرات سطوح مختلف اسانس های زردچوبه و رزماری بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1396؛7(4 ):655-662. Available from: https://sid.ir/paper/249888/fa
IEEE:
کپیم. قره جانلو، م. مهری، و ف. شیرمحمد، “اثرات سطوح مختلف اسانس های زردچوبه و رزماری بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 7، no. 4 ، pp. 655–662، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249888/fa