مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,928
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 42

چکیده

 این تحقیق به منظور جداسازی و شناسایی باکتری هایی که قادر به تحمل شرایط پاستوریزاسیون آب پرتقال هستند, انجام شد. در این بررسی, 16 نمونه آب پرتقال تهیه و در شرایط استریل مورد مطالعه قرار گرفتند. مقدار 0.5 میلی لیتر از نمونه در محیط اورنج سرم آگار, تلقیح و در دمای 43 درجه سانتی گراد گرم خانه گذاری گردید و سویه ها با استفاده از آزمون های بیوشیمیایی شناسایی شدند. نتایج نشان داد که از 16 نمونه آب پرتقال, 2 نمونه آلوده به باکتری بودند. باکتری جدا شده از این نمونه ها قادر به رشد در دمای 50 درجه سانتی گراد و تشکیل کیست در محیط اورنج سرم آگار بود. این جدایه پس از شناسایی با استفاده از آزمون های سیستم طبقه بندی لینه, گونه Bacillus licheniformis تشخیص داده شد. باکتری مذکور علی رغم بیماری زا نبودن, ممکن است در شناسایی اولیه با باسیل های موجود در آب میوه که عامل فساد هستند اشتباه گرفته شود, لذا باید آزمون های متمایز کننده ای را برای جداسازی آن از آلیسایکلویاسلوس ها انجام داد تا آب میوه تولیدی به اشتباه آلوده گزارش نشود. به علاوه جداسازی این باکتری نشان دهنده نامناسب بودن شرایط اعمال شده برای از بین بردن باکتری های موجود در آب میوه است و ممکن است امکان رشد باکتری های عامل فساد آب میوه نیز فراهم شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معتمدی، حسین، و تاج بخش، امیر. (1393). گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(1)، 39-42. SID. https://sid.ir/paper/250660/fa

    Vancouver: کپی

    معتمدی حسین، تاج بخش امیر. گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(1):39-42. Available from: https://sid.ir/paper/250660/fa

    IEEE: کپی

    حسین معتمدی، و امیر تاج بخش، “گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 1، pp. 39–42، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250660/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button